Vad menas med att en vara är Restad?

Innehållsförteckning

Vad menas med att en vara är Restad?

Vad menas med att en vara är Restad?

Du får ett mail att varan är restad, och får dina restade varor så snart dessa återfås som lagervara. ... Ifall din order innehåller varor som både finns och inte finns i lager kommer din order att läggas som väntande tills den restade varan återkommer till lagret.

Vad menas med Restnotera?

En restnotering av ett läkemedel innebär att det inte går att beställa från tillverkaren. Anledningen till att ett läkemedel restnoteras kan vara många, som bland annat brist på aktiv substans, problem i tillverkningen eller en oväntat hög efterfrågan.

Vad menas med tillgänglig som restorder?

En restorder är en speciell typ av kundorder. Den skapas från en vanlig kundorder i samband med att en komplett leverans inte kan ske utan att enstaka orderrader eller delkvantiteter på orderrader måste restnoteras och levereras senare. Detta beror i så fall på att varan är tillfälligt slut på lagret.

Vad menas med back order?

Backorder är en av de vanligaste termerna som visas för ett e-handelsföretag. En restorder är en begäran om en vara eller tjänst som för närvarande inte kan fyllas på grund av att lagernivåerna saknas.

Relaterade inlägg: