Vad behövs för att montera LED ramp?

Innehållsförteckning

Vad behövs för att montera LED ramp?

Vad behövs för att montera LED ramp?

Montera extraljus

  1. Steg 1. Ta bort registreringsskylten. ...
  2. Steg 2. Passa in skylthållaren. ...
  3. Steg 3. Forma extraljusfästet efter stötfångaren. ...
  4. Steg 4. Stadigt och svårdemonterat. ...
  5. Steg 5. Montera extraljusfäste. ...
  6. Steg 6. Återmontera registreringsskylten. ...
  7. Steg 7. Montering extraljus. ...
  8. Steg 8. Koppla extraljus.

Vad ska man ha för Ledramp?

Om du har en 55W halogenlampa och en 55W LED-lampa så är det en otrolig skillnad i ljus. Och det handlar om att LED är lätt att driva och du får ut mer lumen per watt än halogen. ... Nu när vi rett ut detta så skulle vi rekommendera minst 120W för att använda LED-rampen som extraljus. Epistar, CREE och OSRAM dioder.

Hur kopplar man in relä till extraljus?

Att koppla samman flera relä är väldigt enkelt, man kopplar det på så sätt att stift 85 på vardera relä sammankopplas och därefter till en jordpunkt, detta gör man även med stift 86 (sammankopplas) och drar dem sedan till styrströmmen från bilens original helljus (pluskabeln).

Vad ska man ha för extraljus?

Stora extraljus ger som regel bättre ljus men stör också både utseende och aerodynamik. Den tidigare grundregeln ”ju större reflektor, desto mer ljus” har luckrats upp i takt med mer precist utformade reflektorer. Men större strålkastare ger mer ljus för pengarna jämfört med mindre.

Vilken LED ramp lyser längst?

Kör du på långa raka sträckor, rekommenderar vi ljusbilden som heter "Spot" då den lyser längst. Kör du på krokiga skogsvägar då sikt på sidor är lika viktigt, rekommenderar vi ljusbilden "Driving".

Relaterade inlägg: