Är telefonen låst till Tre?

Innehållsförteckning

Är telefonen låst till Tre?

Är telefonen låst till Tre?

Telefoner köpta utan abonnemang hos Tre är olåsta, köps de med abonnemang är de låsta. Undantag är årets iPhones som alla är olåsta. Detsamma verkar gälla Galaxy S9 och Note 9 också och andra nya iPhones.

Är Tre ett svenskt bolag?

Tre Sverige ägs till 60 % av Hongkongbaserade CK Hutchison och till 40 % av svenska Investor AB. Våra ägare är resursstarka och besitter både världsledande industriell- och teknologisk erfarenhet.

Vilka abonnemang på Tre?

Mobilabonnemang från Tre

  • 3SURFA 5 GB. Obegränsade samtal, SMS/MMS i Sverige. 5 GB surf i Sverige och EU. Surfa som hemma i hela EU. ...
  • 3SURFA 15 GB. Obegränsade samtal, SMS/MMS i Sverige. 15 GB surf i Sverige och EU. Surfa som hemma i hela EU. ...
  • 3SURFA 50 GB. Obegränsade samtal, SMS/MMS i Sverige. 50 GB surf i Sverige och EU.

Hur länge är en telefon låst?

Om du inte kan använda din produkt med din nya operatör kan det bero på att den är operatörslåst till din tidigare operatör. Denne ska låsa upp eventuellt operatörslås utan kostnad direkt efter bindningstidens slut om du begär det (om avtalet är tecknat efter den ).

Är telefonen låst till tele2?

Mobilen ska vara olåst även om du köper den med abonnemang. Jag köpte aldrig telefonen på tele 2 utan på netonnet istället pga priset då jag valde att betala hela kontant. Men dom sa att inga av deras telefoner är låsta oavsett om man köper med eller utan abonnemang och att dom slutade låsa telefoner för länge sedan.

Är telefonen låst till Comviq?

Inga av våra mobiler är operatörslåsta. Är telefonen inte köpt av Comviq och det är ett Comviqkort du sätter i mobilen så behöver du vända dig till den operatör som du har köpt mobilen av för att beställa en upplåsningskod så att du kan låsa upp din telefon.

Vilket land kommer 3 från?

3 som operatör 3 är Sveriges fjärde största mobiloperatör, efter Telia, Tele2 och Telenor. 3 startades i december 2000 av Investor AB och Hutchison Whampoa och lanserades i Sverige den 3 maj 2003.

Vad är tre företag?

Med tjänsten 3Världen Företag surfar och ringer du till samma pris som inom Sverige i 80 länder. Vid 24 månaders bindningstid ingår dessutom 10 samtalstimmar och 3000 SMS/mån från Sverige till alla 3Världen- och EU/EES-länder.

Är Tre bra abonnemang?

Tre har ett relativt stort utbud av mobilabonnemang och mobila bredband. Den stora fördelen med Tre jämfört med många andra konkurrenter är den höga surfmängden. Oavsett om det gäller mobilabonnemang eller mobilt bredband kan kunderna välja en hög surfmängd. Tre har i sitt utbud även tänkt på svenskarnas resvanor.

Vad kostar abonnemang på 3?

Mobilabonnemang från 199 kr/mån: Utan bindningstid | Tre.se.

Relaterade inlägg: