Var utspelar sig byhåla?

Innehållsförteckning

Var utspelar sig byhåla?

Var utspelar sig byhåla?

Tv-serien fick två uppföljare: Byhåla 2: Tillbaka till Fårrden (1992) och Byhåla 3 (1993). Serien spelades till stora delar in i Korsberga, söder om Vetlanda och i Växjö.

Vad heter Ronny och Ragge?

Fredde GranbergVocals Peter SettmanVocals Ronny and Ragge/Members

Vem spelar Bettan i Ronny och Ragge?

- Japp, det är så jag jobbar, säger Gry Forssell och skrattar. Men det där att hon var med i "Ronny och Ragge", är en myt, som Gry härmed avlivar: - Hon som spelade "Bettan" i korvkiosken var sjuk och jag fick hoppa in, i tio sekunder var jag med. - Mer var det inte.

När började Ronny och Ragge?

Ronny och Ragge är två fiktiva raggare som skapades av Fredde Granberg och Peter Settman i början av 1990-talet.

Hur gammal är Ronny och Ragge?

I kväll är det premiär för Kanal 5:s humorprogram ”Äntligen helg!”. Därmed jobbar Fredde Granberg, 43, och Peter Settman, 44, tillsammans för första gången sedan 1990-talet.

Vart spelade dom in Ronny och Ragge?

Handling. Raggarna Ronny och Ragge bor i den fiktiva orten Byhåla. Ragge deppar över att de blivit av med deras älskade Fårrd (=bil av märket Ford). Ronny är lika deppad själv, men försöker ändå muntra upp sin kompis.

Varför splittrades Ronny o Ragge?

År 1993 var dock sagan om Ronny och Ragge över, efter att duon tagit ett gemensamt beslut. Bara tre år senare, år 1996 kom dock ett bakslag för Fredrik Granberg – han hade drabbats testikelcancer. Det blev slutet för duons täta samarbete.

Vem är pappa till Gry Forssell?

Tomas Forssell Gry Forssell/Fathers

Var Gry Forssell i Ronny och Ragge?

Bilder på Gry Forssell, från 1993 och framåt. Gry Frossells första tv-insats gjorde hon så tidigt som 1992, i Peter Settman och Fredde Granbergs succéshow Ronny och Ragge.

Vad hände med Ronny och Ragge?

Från Kanal5:s "Äntligen helg!" Fredrik ”Fredde” Granberg och Peter Settman gör comeback som duo. – Vi jobbade så jävla tätt, alltså så sjukt tätt, säger Peter Settman om uppbrottet. ...

Relaterade inlägg: