Vad tjänar en handbollsmålvakt?

Innehållsförteckning

Vad tjänar en handbollsmålvakt?

Vad tjänar en handbollsmålvakt?

Finns det ingen statistik för ett kön betyder det att det underlaget är för litet för det könet för att man ska kunna beräkna en medellön....Löneskillnader mellan män och kvinnor.
ÅrMedellön kvinnorMedellön män
20150 kronor32 300 kronor
20160 kronor0 kronor
20170 kronor0 kronor
20180 kronor59 900 kronor

Vad tjänar Andreas Nilsson?

I topp med cirka 200 000 kronor netto i månaden hittar vi Andreas Nilsson, som spelar i ungerska Veszprem. Storklubben är kända för att betala europeiska topplöner för att locka världsklasspelare till den lilla staden i västra Ungern.

Vad tjänar Mikael Hansen?

Samtidigt vet alla att PSG har, med handbollsmått mätt, nästan obegränsade resurser och har två av världens högst betalda spelare i laget – Mikkel Hansen och Nikola Karabatic. Hansen ska tjäna 800 000 kronor i månaden före skatt.

Hur blir man Handbollsproffs?

Man behöver inte gå på ett handbollsgymnasium för att bli handbollsproffs. Det är inget yrke man kan ansöka till med ett CV på samma sätt som andra jobb. Men däremot så måste du ju spela aktivt och bli så pass bra att du får spela på elitnivå.

Hur bra är din lön?

Om vi jämför kvinnors och mäns medellöner i de olika sektorerna ser vi att manliga tjänstemän inom privat sektor har den högsta medellönen, runt 47 600 kronor. Minst tjänar kvinnliga arbetare i privat sektor med en medellön på 27 300 kronor.

Relaterade inlägg: