Vad heter KICKS eget märke?

Innehållsförteckning

Vad heter KICKS eget märke?

Vad heter KICKS eget märke?

BeautyAct by KICKS BeautyAct erbjuder högkvalitativa och multifunktionella produkter som passar för alla åldrar och hudtyper.

Vem äger KICKS?

Axel Johnson AB Kicks/Parent organizations

Är KICKS svenskt?

Kicks Kosmetikkedjan AB är en av Nordens ledande kosmetikkedjor. Idag har Kicks över 250 butiker i Sverige, Norge och Finland. Företaget startades 1991 av Kooperativa Förbundet. I maj 2002 förvärvades Kicks av nuvarande Axstores-koncernen, som ingår i Axel Johnson AB som ägs av Antonia Ax:son Johnson med familj.

Är KICKS kontantfritt?

Alla våra butiksmedarbetare som vill använda visir i sitt arbete har fri tillgång till sådan utrustning. Vi uppmuntrar dig som kund att betala med kontaktlösa bankkort eller Klarna för att minimera hanteringen av kontanter. Vi jobbar ständigt med att förbättra vårt arbete för en trygg handel.

Hur många mascaror har Beautyact?

Att lansera 33 ansikts- och 282 makeupprodukter från primer till foundation och mascaror är inte fy skam.

Vad hette Kicks innan?

Sortimentet varierar per butik. KICKS startades 1991 av KF. Från maj 2002 ingår KICKS i Axel Johnson AB som ägs av Antonia Ax:son Johnson med familj.

Vem äger Lagerhaus?

Tack vare en platt organisation och att företaget ägs av investeringsbolaget Goodfellows Ventures, familjen Yngvesson samt VD Jerker Levin, kan vi erbjuda goda möjligheter för våra medarbetare att växa och utvecklas. Är du intresserad av att jobba med oss på Lagerhaus?

Vilken bransch tillhör Kicks?

KICKS är ett multikanalsföretag i framkant med såväl e-handel som unik lösning för digital handel via butik i Sverige och Norge. Under 2017 öppnade KICKS sina första flagship-butiker, i Göteborg och Malmö.

Har KICKS Klarna?

Svar: Du kan välja mellan faktura, delbetalning (Klarna Konto), direktbetalning genom din bank eller kortbetalning där ditt bank- eller kreditkort är anslutet till Visa eller Mastercard/Eurocard.

Relaterade inlägg: