Vad är babyolja gjort av?

Innehållsförteckning

Vad är babyolja gjort av?

Vad är babyolja gjort av?

Innehåller nordisk rapsolja med mjukgörande E-vitamin som har en vårdande, fuktbindande och mjukgörande effekt på huden. Används till babymassage eller i badet, för att rengöra och återfukta ditt barns hud samt för att få bort skorv i hårbotten.

Vad kan man använda barnolja till?

Känsliga kan satsa på olivolja eller babyolja När du har tvättat underlivet är det viktigt att återfetta huden. Smörj in dig med en parfymfri, mjukgörande kräm. Den som har så känsliga slemhinnor att inte ens vatten funkar, kan tvätta sig med olivolja eller barnolja.

Kan man ha babyolja i håret?

Att applicera babyolja på våt hud har till exempel visat sig låsa in tio gånger så mycket fukt som vanlig hudlotion. ... Natusan Baby Oil tipsar här om några fler användningsområden: Hår: Applicera i längderna på vått hår för att göra det mjukt och slippa friss, eller i torrt hår för en trendig ”wet look”.

Vad gör Intimolja?

I tider av hormonförändringar, som under graviditet och i klimakteriet, är det vanligt att bli torrare i underlivet. – Till det extremt torra underlivet rekommenderar jag att du använder en intimolja, följt av en intimkräm för långvarig återfuktning.

Är Zinkpasta farligt?

Det räcker om du smörjer ut ett tunt lager zinkpasta. Pastan skapar en skyddande hinna över. Det är inte farligt för vovven att slicka i sig, men vi rekommenderar ändå att du försöker hålla hunden från att röra det behandlade området.

Relaterade inlägg: