Vad kommer KESO ifrån?

Innehållsförteckning

Vad kommer KESO ifrån?

Vad kommer KESO ifrån?

Krämig färskost med grynig konsistens, tillverkad av svensk mjölk från Arlagårdar. För att bli krämig och smakrik blandas ostkornen med mjölk, grädde och lite salt. KESO® Cottage Cheese 4% är nyckelhålsmärkt och har ett naturligt högt proteininnehåll med 14g protein/100g vilket mättar bra.

Vad innehåller KESO jordgubb?

Cottage cheese (pastöriserad mjölk och grädde, salt, syrningskultur, ystenzym), jordgubb 8%, druvjuice, modifierad potatisstärkelse, aroniajuice, surhetsreglerandemedel (natriumcitrat), naturlig arom, konserveringsmedel (kaliumsorbat).

Har KESO i sortiment?

KESO har funnits på marknaden i mer än 50 år och står för 85 procent av all cottage cheese som säljs. Idag finns KESO cottage cheese naturell samt även flera smaksatta varianter, en ekologisk KESO cottage cheese, en laktosfri KESO cottage cheese och KESO cottage cheese mini.

Hur ser KESO ut?

Keso, på finlandssvenska grynost, även kallad cottage cheese, är en typ av grynig färskost, med mild smak, av anglosaxiskt ursprung. ... Färskosten kan ätas som den är, som pålägg på smörgås, i sallader eller till olika desserter, exempelvis krämer.

Är KESO gott Hur smakar det?

Prova till frukost, lunch eller mittemellan. KESO® Ananas/passion, 500g, har en tydlig frisk och fräsch smak med återhållsam sötma och en härlig krämighet. ... Smak, färg och sötma är helt naturlig och kommer enbart från frukt.

Är KESO och kvarg samma sak?

Kvarg har höga halter av proteiner, kalcium och fosfat och liknar keso, som också är en slags färskost, men gjord på vanlig söt skummjölk, också koagulerad med mjölksyrabakterie. Till skillnad från keso har kvarg en slät och krämig konsistens och syrligare smak.

Vart kan man köpa keso jordgubb?

Från en matälskare till en annan | Hemköp.

Är Keso jordgubb nyttigt?

Prova till frukost, lunch eller mittemellan. KESO® Jordgubb, 500g, har en tydlig jordgubbssmak som är frisk och fräsch med återhållsam sötma och en härlig krämighet. Den är naturligt rik på protein samtidigt som den har en låg fetthalt på 2,9 %. ... "Smaken KESO® Jordgubb är ett välkommet tillskott i vårt sortiment.

Är KESO en färskost?

KESO® Cottage Cheese är en grynig färskost som tillverkas av svensk mjölk och ystas med mjölksyrakultur och ystenzym till små runda ostkorn.

Är KESO en ost?

KESO® är en försvenskning av det spanska ordet queso, som betyder ost. ... Idag marknadsförs därför produkten som Cottage Cheese under varumärket KESO®.

Relaterade inlägg: