Är det bra att åka till Thailand i juni?

Innehållsförteckning

Är det bra att åka till Thailand i juni?

Är det bra att åka till Thailand i juni?

Självklart varierar väder och temperatur beroende på var i Thailand du befinner dig. Men generellt sett så ligger temperaturerna mellan 24 och 32 grader i luften och 28 grader i vattnet för jun-aug. Östkusten är bäst för sol och bad på sommaren och Koh Samui ses till exempel som ett förhållandevis säkert kort.

Vad är det för väder i Thailand i juli?

Den varma årstiden: Mars till juni, temperaturer mellan 20 och 35 grader. Den blöta årstiden: Juli till september. Den kalla årstiden: Oktober till februari, temperaturer mellan 10 till 30 grader.

När är det regnperiod i Thailand?

I Thailand kommer regnperioden i slutet av maj. Det fortsätter till november.

När är det bäst att åka till Thailand?

När är bästa tiden att åka till Thailand? Under perioden november till mars är det sol samt 30 grader varmt i luften och 27 i havet. I januari, februari och mars är det mest stabilt väder.

När öppnar Thailand?

Över gränserna rör sig främst frakttrafik och personer som har fått specialtillstånd för inresa av en thailändsk ambassad. Landets myndigheter har uppgett att gränsöverstigningsstället Nong Khai, mellan Thailand och Laos, öppnar fr. o.m. 24.12.2021.

Hur mycket kostar det att åka till Thailand?

Budget för en paketresa till Thailand Under två veckor kan ett par lätt göra av med 60 000–120 000 baht (15 000–30 000 kronor) för mat, dryck, utflykter, taxi och shopping.

När är det vinter i Thailand?

Den heta årstiden sträcker sig från mars till juni, sedan kommer monsunregnen och förvandlar årstiden till den regniga, dessa brukar vara fram till oktober. Mellan november och februari - som också är den mest populära tiden att besöka Thailand - infaller då den svala årstiden.

Har Thailand vintertid?

Den tidszon som Thailand ligger i är Indochina Time (UTC+7), och mellan den plats du befinner dig på just nu och Thailand är tidsskillnaden 15 timmar.

När är det kallast i Thailand?

Det stora landet Thailand har ett tropiskt klimat och är som härligast under de vintermånaderna då vi har det som kallast.

När är det högsäsong i Thailand?

Vintersäsongen från oktober till mars är högsäsong i Thailand med varmt och torrt väder.

Relaterade inlägg: