Vad behövs för självscanning ICA?

Innehållsförteckning

Vad behövs för självscanning ICA?

Vad behövs för självscanning ICA?

För att kunna göra det så behöver du med dig ICA Kortet och din legitimation. När du är registrerat dig så drar du ditt ICA Kort i kortläsaren på scannerväggen. En lampa tänds för att märka ut din scanner och ditt namn syns på displayen. Börja sedan med att scanna in så många kassar du behöver.

Vad är Stammiskonto ICA?

Du som är stammis är varmt välkommen in i din ICA-butik för att koppla ett eller flera av dina betalkort till ditt stammiskonto. Lätt som en plätt! När du kopplat ditt vanliga betalkort till stammiskontot så får du automatiskt stammispoäng och rabatter när du betalar.

Vilket ICA kort?

ICA Bankens bankkort kan du betala med över hela världen, där Mastercard eller Maestro accepteras. Precis som med ICAs rosa kort får du för varje krona av poänggrundande inköp får du en stammispoäng du handlar på ICA. Har du vårt kreditkort, Bankkort Plus får du en faktura på alla köp du gör utanför ICA.

Vad har jag för kod på mitt ICA kort?

Skulle du vid ett senare tillfälle glömma bort den, kan du enkelt återställa kodenica.se. Föredrar du att logga in med Mobilt BankID går såklart det lika bra. Du hittar din tresiffriga kod på ditt kontoutdrag för det rosa ICA-kortet.

Relaterade inlägg: