Vad är det i Oumph?

Innehållsförteckning

Vad är det i Oumph?

Vad är det i Oumph?

Oumph! Är en relativt ny råvara gjord på sojabönor. Det är en produkt från växtriket med en helt ny konsistens som faller även de stora köttälskarna i smaken!

Vad är Oumph gjord av?

Pulled Oumph!* Burger *Mat från växtriket. Gjord på soja.

Hur nyttigt är Oumph?

Det är bra för dig En dietist har kallat oumph för ”bland det näringstätaste jag sett” och produkten är fullproppad med protein, järn, fibrer och folsyra – men är samtidigt kalorisnål och näst intill fettfri. Eller vad sägs om 0,5 gram fett, 0 gram kolhydrater och 17 gram protein per 100 gram.

Är Oumph gott?

Den är kalorisnål, rik på protein, järn, folsyra och har en fiberaktig struktur som ger en bra tuggkonsistens (liknande mört kött). Oumph kan man med fördel bjuda alla på vid middagsbordet, både veganer, vegetarianer och köttätare eftersom konsistensen och smaken tilltalar de flesta.

Vilken Oumph är godast?

Jag har provat många olika sorters oumph, men hittills är det bara pulled oumph som jag gillar.

Vilken Sojafärs är godast?

Godaste vegofärsen kom från Anamma Det blir höga betyg till både den formbara och den smuliga färsen från Anamma. Den formbara låter sig formas, håller formen i stekpannan, smakar bra och har en saftig konsistens. Anammas smuliga färs får fin färg av stekningen och faller provsmakarna på läppen.

Vad är Vegokött gjort av?

Köttsubstitut kan göras av svamp, baljväxter eller havre och andra grödor. Den vanligaste huvudråvaran är sojaböna eller ärta. Främst för att dess protein lämpar sig väldigt bra för att få fram en köttliknande textur. Men det är inte så enkelt som att bara ta bönor eller ärtor och mala ner dem.

Hur gör man Oumph?

Tillagning:

  1. Värm Oumph! på medelvärme. Rör lite grann under tiden. Akta dig för hög värme då blir det kolasås!
  2. Ät med det du gillar! Vi käkar allt från pommes till en maffig sallad.
  3. Feelfree !

Relaterade inlägg: