Hur gör man för att nollställa iPhone?

Innehållsförteckning

Hur gör man för att nollställa iPhone?

Hur gör man för att nollställa iPhone?

Så här raderar du din iPhone, iPad och iPod touch

  1. Tryck på Inställningar > Allmänt > Överför eller nollställ [enhet] Tryck sedan på Radera allt innehåll och inst.
  2. Om du uppmanas till det anger du lösenkoden eller lösenordet till Apple-ID. Bekräfta sedan att du vill radera din enhet. ...
  3. Vänta på att enheten raderas.

Hur säljer man sin gamla mobil?

Det är vanligt att sälja eller ge bort sin gamla mobil när man köper en ny. Många väljer att exempelvis ge bort mobilen till sina barn, medan andra säljer den privat....Från mobilens hemskärm:

  1. Inställningar.
  2. Konton.
  3. Välj "Användare och konton"
  4. Tryck på ditt Google-konto.
  5. Välj "Ta bort"

Hur säljer man sin mobil till Swappie?

Så här säljer du din telefon till Swappie

  1. Få en prisuppskattning för din telefon. Svara på fem enkla frågor gällande skicket på din telefon och vi räknar ut en prisuppskattning åt dig.
  2. Du får en färdigt betald fraktsedel. ...
  3. Efter granskning flyttar vi över pengarna via banköverföring.

Hur får man upp en avaktiverad iPhone?

Så här gör du det:

  1. Anslut enheten till datorn och öppna Itunes. ...
  2. Om du har Iphone 8 eller senare: Tryck och släpp först volym upp, sedan volym ned, och håll till sist sidoknappen intryckt.
  3. Om du har Iphone 7: Håll volym ned och sidoknappen intryckta samtidigt.

Kan man återställa en iPhone utan itunes?

Så här återställer du iPhone med iCloud Först av allt, om du inte vill förlora allt på din telefon, så se till att du har säkerhetskopierat din telefon. Öppna en webbläsare och gå till iCloud.com. Logga in på iCloud med ditt Apple-ID och lösenord. Navigera till “Hitta iPhone” och välj den iPhone du vill återställa.

Vad kan jag få betalt för min gamla mobil?

Ge din mobil ett nytt liv När du köper en ny mobiltelefon kan du lämna in din gamla till mobiloperatören. Finns det ett värde kvar kan du den nya mobilen till rabatterat pris. ... Försäkringsbolaget Folksam har servicen Mobilcirkeln för att återvinna, reparera och återanvända mobiltelefoner.

Kan man få betalt för sin gamla mobil?

Vi funktionstestar och värderar snabbt och smidigt, bra betalt för mobiltelefoner, surfplattor och datorer som inte längre används. ... Du kan få upp till 15,000kr om du säljer din gamla mobil till BytBegMob.Nu idag.

Vad gör Swappie med mobilerna?

Välkommen till en ny typ av elektronisk återförsäljare som kombinerar de bästa funktionerna av loppmarknader och nätbutiker. Säg adjö till allt besvär med att köpa eller sälja din nästa smartphone! Med Swappie behöver du inte kontakta säljare, gå med på att träffas eller riskera att bli lurad.

Vad betyder det att min iPhone är avaktiverad?

Kort och gott innebär meddelande iPhone är avaktiverad (iPhone is disabled) att din enhet är inaktiverad och inte längre går att använda – som en följd av att fel låskod slagits in maximalt fem gånger.

Relaterade inlägg: