Vad ska man tänka på vid köp av spabad?

Innehållsförteckning

Vad ska man tänka på vid köp av spabad?

Vad ska man tänka på vid köp av spabad?

En viktig sak att ha i ett spabad och som du inte får missa när du jämför olika märken är en bra cirkulationslösning. En cirkulationspump håller vattnet i ständig rörelse vilket också håller det friskt även om du inte badar särskilt ofta. Kontrollera energiförbrukningen på pumpen samt hur mycket den låter innan köp.

Hur får man spabad på plats?

Att använda en kran är inte så dyrt som man kan tro och ger en enkel lösning för att ditt spabad på plats i trånga utrymmen. Ett swimspa kommer nästan alltid att kräva en kran. Om lastbilen har en kran kan denna i vissa fall användas mot en liten extra kostnad och därmed förebygga behovet av att hyra en kran.

Vad kostar det att ha ett spabad?

Ett spabad för 4-6 personer, med en vattenvolym på ca 1200 liter, kan du grovt uppskattat räkna med att det förbrukar ca. 3500KWH per år. Det är beräknat på att temeraturen håller 38 grader och att spabadet används 3x30 minuter i veckan. Kostnad, ca 4000 kr per år.

Hur placerar man ett spabad?

Glasräcke. Många av våra kunder har valt placera sitt spabad på en altan med glasräcke.

Hur flyttar man ett spabad?

När spabadet har blivit levererat till tomtgränsen ska det flyttas till rätt plats. De flesta lägger ut plattor och tar ett par grannar till hjälp att skjuta badet på plats med ett par transportplattor (ett bräde med fyra hjul). Alternativt kan du beställa en kranbil för att lyfta in spabadet.

Vad kostar ett Swimspa?

Priset för ett swimspa varierar naturligtvis. Hos oss på DenForm kan du hitta ett swimspa från ca 154.995,- kr. Det är i ett relativt prisvänligt segment och det beror främst på produktionsoptimering.

Hur mycket drar spabad?

Men beroende på bad och användning så varierar det mellan 200-500 kwh per månad, där det normalt ligger mellan 24 kwh per år.

Hur levereras ett spabad?

Ditt spabad skickas direkt hem till kund från leverantören. Fraktbolaget använder sig av ett fordon med bakgavellyft (inte kranbil) till tomtgräns/garageuppfart. Platsen där ett spabad placeras skall vara plant och hålla för vikten 1500-2500 kg.

Relaterade inlägg: