Hur mycket kostar mjölk på Ica?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar mjölk på Ica?

Hur mycket kostar mjölk på Ica?

12,90 kr. ICA Mellanmjölk Lite längre hållbarhet låter kanske för bra för att vara sann, men det är mjölk vi har värmt upp till högre temperatur (högpastöriserad) jämfört med vanlig traditionell lågpastöriserad mjölk.

Vad kostar 1 liter mjölk Ica?

14,30 kr. ICA Mellanmjölkdryck Laktosfri passar dig som är laktosintolerant och är, precis som vanlig mjölk, god till nybakade bullar eller i morgonkaffet. Den är gjord på mjölk från svenska gårdar.

Vad kostar mjölk i Sverige?

Standardmjölk. Arla Ko® 1 liter. Jfr-pris 10.65 kr/lit.

Vem gör garant mjölk?

Bondeägda Arla har tecknat ett avtal med Ica om tillverkning av färsk svensk mjölk under Icas eget varumärke med start första kvartalet 2013. Tillverkningen sker vid mejerierna i Stockholm, Göteborg och Jönköping.

Vad kostar en Arla mjölk?

Arla Ko®. 1 liter. Jfr-pris 10.65 kr/lit.

Hur mycket kostar ett mjölkpaket Ica?

En Ica Supermarket-handlare i Mellansverige, som Jordbruksaktuellt har pratat med, berättar att för en liter mjölk från Arla betalar butiken 7,39 kronor exkl. moms i inköpspris. I butiken säljs sedan mjölken för 9,60 kronor per liter till konsument.

Vad kostar 1 liter mjölk 2021?

Arla Ko®. 1 liter. Jfr-pris 10.65 kr/lit.

Vad kostar 1 liter mjölk i Sverige?

Arla Ko®. 1 liter. Jfr-pris 10.65 kr/lit.

Vilken mjölk är billigast?

Arla mellanmjölk Enligt vår sammanställning är det Mathem och Coop Online som har de billigaste alternativen med priser på 10kr eller lägre per liter.

Vem levererar mjölk till Coop?

Sedan tidigare har Coop haft ett stort engagemang för mjölknäringen och var under en tid även ägare av Grådö Mejeri. Nu ingår Grådö i Falköpings mejerier och de två mejerierna är huvudsakliga leverantörer av Coops och Änglamarks mjölk.

Relaterade inlägg: