Vad kostar abonnemang på Viaplay?

Innehållsförteckning

Vad kostar abonnemang på Viaplay?

Vad kostar abonnemang på Viaplay?

Total. 129 kr/mån Första 3 mån, därefter 329 kr/mån.

Hur skaffar man Viaplay?

För att komma igång med Viaplay ska du skapa ett konto, lägga till betalsätt och välja paket. Ifall du önskar att bara hyra eller köpa filmer, behöver du inget aktivt abonnemang. Vill du veta mer om vilka enheter du kan använda Viaplay med, läs mer här: https://viaplay.se/devices.

Hur lång uppsägningstid Viaplay?

Alla Viaplay-abonnemang betalas månadsvis i förväg, vilket betyder att du har tillgång till innehållet i en månad efter en genomförd betalning. Du kan när som helst avsluta abonnemanget online på hemsidan, eller genom kontakt med vår kundservice.

När drar Viaplay pengar?

När Du abonnerar på ett Programpaket kommer Ditt abonnemang automatiskt att förnyas månadsvis efter slutet på av Abonnemangsperioden eller efter tillämplig bindningstid och Vi kommer att fortsätta att debitera Abonnemangsavgiften till dess att Du säger upp abonnemanget.

Vad kostar Viaplay med Telia?

Viaplay ingår utan extra kostnad. En playkanal består av ett bibliotek av program som du kan ta del av när du vill, utan att vara styrd av tv-tablån. Playkanalerna finns även i dina streamingtjänster.

Är via play gratis?

Till skillnad från Viaplay är Viafree en reklamfinansierad streamingtjänst som således är gratis för användare. Men vill du se sport, filmer och Viaplay-exklusiva serier är det fortfarande Viaplay som gäller.

Hur mycket kostar Viaplay sport i månaden?

Viaplay Film & Serier – ingår som valmöjlighet i Tv Stor och Stream Stor. Du kan också köpa det separat för 109 kr/mån. Viaplay Sport – 399 kr/mån.

Hur lång är uppsägningstiden på Boxer?

Uppsägningstiden för ett obundet abonnemang tecknat efter är 1 månad. För avtal som ingåtts före den gäller 3 månaders uppsägningstid. Du kan också välja att överlåta ditt abonnemang till en annan person genom att fylla i en överlåtelseblankett.

Hur lång bindningstid på Viasat?

Vad står i lagen? Enligt lagen om elektronisk kommunikation, förkortad LEK, 5 kap 15 a § får en bindningstid inte vara längre än 24 månader. Viasat har varit föremål för pågående utredning av bl a PTS, som lade ner sin utredning efter att Viasat ändrat sina villkor (se länk till beslutet HÄR).

Relaterade inlägg: