Vad händer om man skrapar Kontrollrutan på BingoLotto?

Innehållsförteckning

Vad händer om man skrapar Kontrollrutan på BingoLotto?

Vad händer om man skrapar Kontrollrutan på BingoLotto?

Skrapade lotter kommer att betraktas som sålda och debiteras. VINSTER Endast framsidan av en BingoLotto vinstlott ska skickas in. Kontrollrutan på alla vinstlotter skall skrapas (se bilder). Se till att kontrollrutan på Sverigelotten vinstlott är skrapad så att hela streckkoden syns.

Hur tar jag ut min vinst på BingoLotto?

Kontantvinster i BingoLotto sätts automatiskt in på ditt spelkonto inom ett dygn efter programmets slut. Pengarna går att ta ut eller så kan du låta dom vara kvar på ditt spelkonto för att köpa nya lotter eller bingospel.

Hur vet jag om jag vann på BingoLotto?

Du kan enkelt se om du har fått bingo på något av bingospelen eller om du vunnit någon av våra fina vinster med hjälp av ditt serienummer genom att klicka dig in till Mina sidor/Mina bingolotter. Du kan också se vinstresultatet för dina lotter direkt i BingoLottos app.

Vad händer med osålda Bingolotter?

Efter den 23 december samlar ansvarig in ev osålda Bingolotter och redovisar till oss på Folkspel antalet lotter man kommer returnera. ... Efter det datumet kommer faktura ställas ut på faktiskt beställda lotter (minus er provision) och skickas hem till ansvarig.

När ska man ringa för att komma fram på Bingolotto?

Det spelar ingen roll om du ringer tidigt eller sent under bingon, utan slumpen avgör vilket samtal som kopplas fram. Innan du kopplas fram till programledare kontrolleras att du har en bingolott som uppfyller kraven för deltagande.

Kan det vara mer än en vinst på en bingolott?

Kan man vinna två gånger på en bingolott? När du vunnit på din bingolott, finns det ingen anledning att sluta spela. För du kan vinna fler än en gång på din bingolott! Så häng med i bingospelen ända till sista bingoutropet så att du inte går miste om några vinster!

Hur går uppesittarkvällen till?

Då görs de sista förberedelserna inför jul. Maten förbereds, skinkan provsmakas och de sista klapparna slås in. Och det är just under dessa förberedelser som många samlas framför tv:n för det traditionsenliga julmyset – BingoLottos Uppesittarkväll.

När ska man ringa för att komma fram till BingoLotto?

När kan man ringa in till BingoLotto? När du får bingo kan du ringa in till programmet. Når du ända fram och får prata med programledaren i sändning har du chans att vinna ännu mer, utöver det du redan vunnit på din bingorad.

Hur stor chans är det att vinna på BingoLotto?

Miljonchans: Chansen att få sju rätt är 000. (Om du spelar 10 gånger à 10 kronor). Högvinst: 40 procent av den totala summan som går till vinster utbetalas till sju rätt, och den summan beror på hur många som spelar just den omgången. Vinstchans: 1 på 51 (Om du spelar ett spel à 10 kronor).

Relaterade inlägg: