Vad betalar ni för hemlarm?

Innehållsförteckning

Vad betalar ni för hemlarm?

Vad betalar ni för hemlarm?

Verisure kostar från 499 kr för villa och från 329 kr i månaden för lägenhetslarm. Startpriset varierar stort beroende på vilka tillval som görs. Enligt Larmkollens besökare betalar de i genomsnitt 496 kr i månaden.

Vad kostar Sector Alarm i månaden?

Med ett uppkopplat hemlarm får du en tryggare vardag för dig och din familj. Fria väktarutryckningar, nyckelservice och möjligheten att få notiser när barnen kommer hem från skolan och larmar av är bara några av fördelarna med Sector Alarms tjänst. Hos Sector Alarm har ni dessutom ett pristak på 519 kr/mån.

Vad kostar larm till fritidshus?

Securitas Home Månadskostnaden för larmet är 299 kronor (bas), 329 kronor (plus) samt 379 kronor (premium).

Vad tycker ni om Verisure?

Omdöme. Verisures larmsystem är fortfarande bland det bästa du kan skaffa idag, men det är förhållandevis dyrt och kameraintegrationen är inte klockren. För dig som prioriterar smarta hemmet-funktioner och är beredd att betala lite extra för den service Verisure erbjuder tycker vi att det här systemet är riktigt bra!

Vad kostar ett Sector Alarm?

Som medlem i Villaägarna får du Sector Alarms startpaket med en kameradetektor och två rökdetektorer kostnadsfritt. Rekommenderat pris 4 680 kr. Du får även rabatt på månadskostnaden för Sector Alarms larmtjänst med åtgärd vid både inbrott och brand. Du betalar 439 kr/mån, rekommenderat pris 459 kr/mån.

Vad kostar Sector Alarm Utomhuskamera?

Månadskostnad: Från 439 kr och det finns ett flertal tillval. En fördel med tillvalen är Sector Alarms pristak, som innebär att man aldrig betalar mer än 519 kr i månaden.

Relaterade inlägg: