Vad kostar en flytt från Villa?

Innehållsförteckning

Vad kostar en flytt från Villa?

Vad kostar en flytt från Villa?

En grov uppskattning vad det kostar att anlita en flyttfirma är 70 kr/m2 inkl lastbil efter RUT-avdrag, om du flyttar inom samma ort och inte har för mycket grejer. 100 kr/m2 utan RUT-avdrag. Om du inte flyttar inom samma ort så kan du räkna med cirka 200 kr/mil (med RUT-avdrag) mellan din gamla och nya bostad.

Vad kostar det att anlita en flyttfirma?

Hur mycket kostar flytthjälp? Som tidigare nämnt avgör oftast timpriset kostnaden för flytten. Många företag har en tabell på sin hemsida som kan ge en indikation på vad slutpriset för flytten blir, men generellt ligger pris per timme för en flyttfirma på mellan 400kr/timme till 600kr/timme.

Vad kostar en flyttfirma i Göteborg?

Man kan säga att en flyttfirma i Göteborg kostar från 700 kronor per timma. Sedan upp till ca 1400 kr per timma efter rutavdraget för dyrare flyttfirmor.

Vad kostar en Lägenhetsflytt?

Som du märker är det många olika faktorer som kommer att påverka hur mycket din flytt kommer att kosta. Generellt kan man säga att prislappen brukar landa på allt mellan 4 000 kronor för en mindre lägenhet upp till 20 000 kronor för en större villa med speciella önskemål.

Vad kostar flyttfirma Umeå?

2. Timpris avgör kostnad för flytt. Oftast betalar man flyttfirma per timme, och normalt ligger detta timpris mellan 350-550 kr/timme i timkostnad för en "flyttgubbe" och bil. I de flesta fall blir priset per flyttgubbe något billigare när du anlitar fler från samma flyttfirma.

Vad kostar flyttfirma Skåne?

Du får ett fast pris på 690 kr per timme för flytthjälp i Skåne av oss. Priset inkluderar 2 flyttgubbar och 1 flyttbil. Prisexempel för vad flytthjälp kostar är att en lägenhet på 80 kvm, som ska flytta ca 1 timmes bilfärd längre bort kostar ca 6500 kr inkl. moms med RUT-avdrag.

Vad kostar flytthjälp i Malmö?

Oftast betalar man flyttfirma per timme, och normalt ligger detta timpris mellan 350-550 kr/timme i timkostnad för en "flyttgubbe" och bil. I de flesta fall blir priset per flyttgubbe något billigare när du anlitar fler från samma flyttfirma.

Vad kostar flyttfirma Uddevalla?

Timpriser
Pris efter RUT-avdrag
1 person + flyttbil349 kr/h
2 person + flyttbil698 kr/h
3 person + flyttbil1047kr/h
Pianoflytt (gäller endast markplan till markplan)Från: 3 250 kr

Vad kostar en flytt i Stockholm?

En ungefärlig prisbild av en flyttfirma i Stockholm till fast pris ligger på någonstans är runt 100 kr per kvadratmeter, vilket efter rutavdraget blir 70 kronor per kvadratmeter. I priset ingår flyttransport-fordon, lastbil eller flyttbil.

Vad kostar flyttfirma Lund?

För flyttar från många lägenheter och mindre företag brukar det ofta räcka gott och väl med 2 personer och 1 lastbil.

  • 495 kr /h. 3 Man + Lastbil. Har du tunga möbler och många flyttlådor du ska ta med behöver vi ofta mer manskraft och skickar då tre personer med en lastbil.
  • 695 kr /h. 4 Man + 2 Lastbil. ...
  • 995 kr /h. Fastpris.

Relaterade inlägg: