Vad kostar det att spela på Stryktipset?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att spela på Stryktipset?

Vad kostar det att spela på Stryktipset?

Radpriset på Stryktipset är 1 krona. Den totala insatsen blir således antalet rader som täcks av det spelade systemet. Om man exempelvis spelar ett system med 7 spikar, 4 halvgarderingar och 2 helgarderingar så innehåller systemet totalt 17 ∗ 24 ∗ rader, varvid den totala insatsen blir 144 kronor.

Vad kostar det att spela Sportkryss?

Sportkryss ersätter gamla Joker och är ett tilläggsspel till Stryktipset och Måltipset, där du väljer ett sjusiffrigt nummer och en insats på 10, 20 eller 30 kronor.

Vad är en rad Stryktipset?

Stryktipset är en produkt hos spelbolaget Svenska Spel som går ut på att tippa 1, X eller 2 (hemmaseger, oavgjort, bortaseger) i 13 fotbollsmatcher, främst hämtade från Sverige och England. Namnet kommer av att man från början strök de matchresultat som man inte trodde på.

När öppnar Stryktipset för spel?

Stryktipset, Måltipset och Sportkryss öppnar tills vidare för spel på torsdagar ca kl. 12:00.

Hur mycket kostar det att spela på lotto?

En Lotto-rad kostar 3 kronor per dragning. För varje rad du lägger till adderas 3 kronor per dragning. Vill du spela med tilläggsspelet Joker kan du välja insats: 10 kr, 20 kr eller 30 kr.

Kan man spela stryktips?

Alla som har registrerat sig hos Svenska Spel kan spelaStryktipset varje lördag med spelstopp klockan 15:59. Grundregeln är att du som spelare ska tippa rätt på kupongens 13 matcher med hjälp av 1x2. Du som tippar kan välja att spela enkelrader, vilket betyder att du gör ett val på varje match.

Vad kostar det att tippa på Måltipset?

Det kan du göra antingen hos ett spelombud eller hos Svenskaspel.se Varje rad på måltipset där du valt ut vilka åtta matcher som kommer bli målrikast kostar 2.50 kronor. Lämnar man in sitt måltips hos ett ombud krävs det att man har fyllt i minst fyra rader, alltså 10 kronor totalt.

Vad menas med Jackpot på Stryktipset?

Om det inte blir utdelning på 10, 11, 12 eller 13 rätt tas de pengarna till nästa vecka istället och då blir det jackpott. ... På så sätt är den summan som aviseras som jackpot den summan som gäller för 13 rätt.

Hur tippar man Stryktipset på nätet?

Grundregeln är att du som spelare ska tippa rätt på kupongens 13 matcher med hjälp av 1x2. Du som tippar kan välja att spela enkelrader, vilket betyder att du gör ett val på varje match.

Vad händer om en match blir inställd på oddset?

Är det matcher som avbryts eller ställs in gäller lite olika direktiv beroende på spelvariant. Oddset-varianterna som Oddset Lången och Oddset Mixen ger dig en återbetalning på spelet som avbryts. Är ditt vad i ett kombinationsspel så räknas den inställda/avbrutna matchenodds för 1.00 gånger pengarna.

Relaterade inlägg: