Vilket medel använder Anticimex?

Innehållsförteckning

Vilket medel använder Anticimex?

Vilket medel använder Anticimex?

Anticimex Getingspray 200ml Getingspray speciellt framtagen för användning mot flygande insekter inomhus i bostäder och häststall samt för bekämpning av getingbon i och omkring byggnader. Sprayen är utrustad med ett aerosol-munstycke, som ger en fin spray och en bra räckvidd. 119kr.

Hur sanerar Anticimex?

Du kan även tvätta, värmebehandla (cirka +60 oC) eller/och frysa (cirka -18 oC) angripna textilier. Frigör vid golvlister och skjut ut lättare möbler cirka en halv meter från väggarna i de rum som eventuellt ska saneras. Rengör ofta och noggrant för att ta bort föda för insekterna.

Hur vet man om man har skadedjur?

Upptäck: Man ser spillning eller tassavtryck på golvet eller hittar gnagmärken. Även råttorna kan skymtas. Åtgärd: Har du fått in råttor i din lägenhet är det ett ärende för hyresvärden.

Vad kan Anticimex göra?

Kontakta ditt närmaste Anticimex-kontor när du behöver vår hjälp med sanering av olika skadedjur eller om du har frågor kring skadedjursbekämpning. Vissa produkter mot skadedjur ingår i din hemförsäkring. Om du är osäker på vilket skadedjur det rör sig om, kan du testa vår skadedjursidentifierare.

Vad använder Anticimex mot getingar?

Finns det medel mot getingar? Svar: Ja, i Anticimex webbshop (http://shop.anticimex.com/skadedjur/getingar) hittar du getingfällor och medel mot getingar. Om du är kund hos oss via ditt försäkringsbolag kan du även beställa fällorna med medel via vårt formulär.

Vad gör Anticimex mot silverfiskar?

Så blir du av med silverfiskar: Renhållning är A och O. På så vis minskar du tillgången på föda för silverfisken. Täta springor och sprickor där silverfisken vanligtvis trivs. Låt inte böcker, papper eller kläder ligga framme på golvet under en längre tid.

Hur behandlas vägglöss?

Vägglöss i samtliga stadier dör vid 55°C. För att vara helt säker bör textilierna behandlas med värme i minst 1 timme. Det som inte kan tvättas kan läggas i en plastpåse i frysen.

Hur sanerar Anticimex vägglöss?

Tvätta helst alla textilier i 60 grader. Du kan även lägga textilier i frysen i minst -19 grader under en veckas tid. Lössen dör också om du torktumlar eller stryker textilerna. Golvlister i samtliga sovrum och vardagsrum måste vara åtkomliga för sanering.

Vad är ett skadedjur?

Det finns ingen definition exakt vilka djur som är skadedjur eller ohyra utan kan vara alla djur som kan innebära en skada på egendom eller som kan innebära, obehag en hälsorisk för människor. Exempel är råttor, möss, vägglöss, kackerlackor, mjölmott, pälsängrar, fågelkvalster m. fl.

Hur får man skadedjur?

Kackerlackor Har du fått in kackerlackor så sprider de sig snabbt i en fastighet. Kackerlackor kommer ofta in i våra hem med matvaror, importvaror eller resväskor och söker sig till kök eller badrum där de lätt sprider sig vidare via rör och elledningar.

Relaterade inlägg: