Vad innebär 12 månaders hyra?

Innehållsförteckning

Vad innebär 12 månaders hyra?

Vad innebär 12 månaders hyra?

10- eller 12-månadershyra. 10-månadershyra innebär att årshyran är indelad i 10 istället för 12 betalningsperioder. Flyttar du in i ett enkelrum eller ett rum med kokskåp under april - juli får du 12-månadershyra under denna period.

Vad menas med 10-Månadershyra?

Vad menas med 10-månadershyra? Ett studentrum har 10-månadershyra vilket innebär att årshyran fördelas på tio månader istället för 12 månader, juni och juli är hyresfria.

Vad menas med Hyresfritt?

En del av våra studentlägenheter har 10-månadershyra, vilket innebär att perioden 15/6-14/8 är hyresfri. För att få hyresfritt den första sommaren måste kontraktet börja gälla under april månad eller tidigare. Det anges i annonsen om lägenheten har 10-månadershyra, står inget angivet gäller ordinarie 12-månadershyra.

Vad är hyresfria perioder?

Juni och juli är hyresfria månader. Det innebär att du då inte betalar in någon hyra i maj eller juni eftersom hyran betalas i förskott.

Vad är ködagar?

Ködagar hos Boplats är det antal dagar som du har betalat och haft ett konto på boplats.se, eller antalet dagar sedan du senast fick ett förstahandskontrakt. Alla lägenheter på boplats.se förmedlas efter kötid.

Vad är Boprövning?

Boprövning under hösten och våren. För att kunna bo i våra studentbostäder behöver du uppfylla våra boendevillkor varje termin. Därför utför vi en boprövning för att säkerställa att det är studenter som bor i våra bostäder.

Vad menas med uthyrning?

Hyra är i juridisk mening den ersättning i pengar, varor eller tjänsteprestationer, som en person vid ett hyresavtal betingar sig av en annan för egendom, som till den senares brukande överlämnas, eller för arbetskraft, som ställes till hans förfogande.

Är det värt att stå i bostadskö?

Om du behöver bostad snabbt är ett bra tips att söka bland nyproducerade bostäder. ... Särskilt korta kan kötiderna vara när vi förmedlar många nyproducerade bostäder samtidigt i mindre centrala områden. Under 2020 förmedlade vi 547 bostäder med en kötid som var kortare än 1 år, många av dessa var nyproducerade.

Hur ser jag mina ködagar SSSB?

Har ditt kårmedlemskap registrerats på Mina sidor inom 90 dagar fortsätter du samla ködagar. Det är viktigt att du loggar in på Mina sidor för att säkerställa att ditt medlemskap har registrerats korrekt annars kommer dina ködagar att raderas dag 91. Efter 60 dagar i vår kö skapas en Parkera-knapp på Mina sidor.

Relaterade inlägg: