Vilka kan se min story på Snapchat?

Innehållsförteckning

Vilka kan se min story på Snapchat?

Vilka kan se min story på Snapchat?

Så här ändrar du vem som kan se Min Story.

  • Tryck på ⚙️ i Min profil för att öppna Inställningar.
  • Skrolla ner till "Vem kan…" och tryck påSe Min Story'
  • Välj antingen "Alla", "Mina vänner" eller "Anpassa"

Vad är Story på Snapchat?

Du kan lägga till Snappar i din egen Story, Stories med grupper av vänner, Snapkartan och även Stories som du kan anpassa själv. Så här lägger du till en Snap i en Story ... Skapa en Snap och tryck på en Story högst upp på "Skicka till"-sidan. Tryck på Skicka i nedre högra hörnet när du är klar.

Varför kan jag inte se story på Snapchat?

Vem kan se min Story: välj vem som kan se din Story. Tryck 'Anpassad' för att blockera vissa vänner från att se din Story. Om du är en offentlig profil måste du gå till din profil för att justera dina sekretessinställningar för Min Story. Vem kan se min Plats: välj vem som kan se din plats på Snapkartan.

Varför kan jag inte se vilka som sett min story?

Om du vill veta vem som har sett din händelse öppnar du den och sveper uppåt på skärmen. Du ser antalet och användarnamnen på personerna som har se de olika fotona eller videorna i din händelse. Det är bara du som kan se vilka som har sett din händelse.

Vad betyder andra Snapchattare på Snapchat?

Om du väljer "Alla"'" under "Vem kan kontakta mig" kan även Snapchattare som du inte har lagt till skicka Snappar och chattar till dig. Om du postar en Snap i din Story, och sedan ändrar dina inställningar så att bara dina vänner kan se din Story, kan andra fortfarande se de Snappar du postade innan ändringen.

Vad är meningen med Snapchat?

Snapchat är en mobilapp för Android- och iOS-enheter. Det leds av medgrundare Evan Spiegel. Ett av appens kärnkoncept är att alla bilder eller videoklipp eller meddelanden du skickar - som standard - görs tillgängliga för mottagaren under en kort tid innan den blir otillgänglig.

Vad betyder symbolen bredvid poängen på Snapchat?

Gult hjärt: Denna Snapchat emoji visar att du är #1 vän med varandra. Detta är personen som du skickar mest snaps till, samtidigt som du är personen som de skickar mest snaps till också. Rött hjärta: Denna Snapchat symbol innebär att ni har varit bästa vänner på Snapchat i minst två veckor i rad.

Relaterade inlägg: