Vad menas med 3 vägs handikapp?

Innehållsförteckning

Vad menas med 3 vägs handikapp?

Vad menas med 3 vägs handikapp?

I 3-vägs eller europeiskt handikappodds ges en virtuell ledning till ett lag och du satsar på resultatet av spelet med den specifika ledningen. I 3-vägshandikapp kan du välja att spela på ett lag för vinst eller oavgjort.

Vad betyder handicap trevägs?

Exempelvis om Barcelona spelar mot Real Madrid och att man har en känsla att Barcelona kommer vinna med minst 2 mål i matchen som 2-0 eller 3-1 så innebär det att man går in och lägger ett spel på Barcelona -1 i 3 vägs handikapp.

Vad är 2 vägs handikapp?

Asian Handicap utesluter oavgjort resultat vilket innebär att det finns endast finns två utfall per spel. Spelbolagen ger båda lagen varsitt handicap att starta matchen med. Detta gör det intressant att spela på matcher även om det ena laget är betydligt större favorit.

Vad är fulltid Fotboll?

Antal mål gjorda av angivet lag. Endast 90 minuters spel, förlängning och straffavgörande räknas inte. Spelare måste ha deltagit i turneringen för att spelet ska gälla. Mål gjorda under 90 minuters speltid och förlängning räknas, men mål gjorda under straffsparksläggning gäller inte.

Vad menas med dubbelchans?

Dubbelchans innebär att du kan spela på 2 av 3 utfall samtidigt på en match. De olika alternativen är 1X, X2 eller 12.

Vad är dubbelchans?

Dubbelchans innebär att du spelar på två utav tre möjliga resultat i matchen. Alltså, att du spelar antingen 1X, X2, 12. 1 står för hemmaseger, X för oavgjort och 2 för bortaseger.

Vad menas med Scorecast?

Scorecast är en speltyp där du ska förutse en viss målskytt i matchen i kombination med det exakta slutresultatet. ... Väjer du det sistnämnda spelar det ingen roll när i matchen spelaren gör mål, men det är, som alltid, viktigt att läsa spelbolagens regler och villkor för varje speltyp.

Vad menas med handicap?

Handicap[redigera | redigera wikitext] Handicap, samlingsnamn för metoder att utjämna skillnader i färdighet mellan tävlande, till exempel i sport.

Vad räknas som avslut fotboll?

Anfallsspelare Samtliga spelare i det lag som har bollen. Avslut När ett anfall avslutas med ett målförsök, vanligtvis med skott eller nick. erövra bollen. Syftet är att vinna tid så att övriga medspelare ska hinna placera sig i försvarsställning.

Vad menas med fulltid?

Halvtid/Fulltid innebär att spela på resultatet i halvtid och slutresultatet för en match.

Relaterade inlägg: