Vad betyder se?

InnehÄllsförteckning

Vad betyder se?

Vad betyder se?

Emoji 🍆 - Aubergine Den kan ha en annan betydelse Ă€n vad du tror! Även om emojin till största del enbart symboliserar en aubergine, eller Ă€ggplanta, sĂ„ kan den ha en helt annan betydelse i andra sammanhang. Ibland nĂ€r emojin anvĂ€nds betyder den Ă€ven penis! ... banan-emojin eller morots-emojin.

Vad betyder ❣?

Vad betyder âŁïž Ett dekorativt hjĂ€rta utformat som ett utropstecken, dĂ€r den övre delen av utropstecken bestĂ„r av ett hjĂ€rta. Kan anvĂ€ndas för att förmedla nĂ„gonting viktigt pĂ„ ett kĂ€rleksfullt sĂ€tt.

Vad betyder 💓?

Emoji 💓 - Pulserande hjĂ€rta Ett rosa hjĂ€rta med rörelse- eller vibrationslinjer, tĂ€nkt att illustrera ett hjĂ€rta som pulserar och slĂ„r. Emojien anvĂ€nds ofta för att förmedla kĂ€rlek, men kan Ă€ven anvĂ€ndas för att representera liv rent generellt.

Vad menas med simp?

Att kalla nÄgon för simp innebÀr att förolÀmpa personen. Kallar du nÄgon för simp menar du helt enkelt att han Àr en kille som fjÀskar för kvinnor i hopp om att fÄ uppmÀrksamhet av det romantiska slaget. Ordet syftar ocksÄ pÄ att det Àr lönlöst för personen att ens hoppas pÄ att fÄ uppmÀrksamhet pÄ detta sÀtt.

Vad betyder det nÀr man skriver Xi sms?

I dag anvĂ€nds x ofta som en hjĂ€rtlig avslutning pĂ„ ett sms, mejl eller brev, dĂ„ med betydelsen 'puss'. Även kombinationerna xo eller xoxo Ă€r vanliga, vilka betyder 'puss & kram'.

Vad Àr en orre?

Orre. Inte i meningen fÄgeln med det goda köttet, utan med betydelsen lÀttfotad och lösaktig. PÄ Slangopedia, som ocksÄ Àr en ny bekantskap, lÀser jag att det kan hÀrledas frÄn turkiskans orospu som betyder prostituerad. Ordet anvÀndes i det ökÀnda Instagramkontot som ledde till ungdomsbrÄken i Göteborg.

Vad betyder vid?

Vid betyder ungefÀr detsamma som omfÄngsrik.

Relaterade inlÀgg: