Hur fungerar en vidarekoppling?

Innehållsförteckning

Hur fungerar en vidarekoppling?

Hur fungerar en vidarekoppling?

Vidarekoppling är en funktion som ingår kostnadsfritt i ditt abonnemang och innebär att du kan koppla samtal vidare till ett annat nummer eller till din telefonsvarare. Du kan däremot inte vidarekoppla SMS eller MMS. ... Om ditt abonnemang har fria samtal inom Sverige kommer vidarekopplingen att vara kostnadsfri.

Varför går det inte att vidarekoppla?

Tryck på din bild och tryck sedan på Vidarekoppling av samtal. På skärmen Inställningar för vidarekoppling av samtal trycker du på Inaktivera vidarekoppling av samtal. Valfritt steg: Tryck på Använd inställningar och välj sedan när inställningen ska användas.

Hur kopplar man om telefonen?

Vidarekoppling direkt med fast telefon

  1. Inkoppling. Tryck *21* [riktnummer + telefonnummer] #. Tryck på symbolen för lur.
  2. Urkoppling. Tryck #21#. Tryck på symbolen för lur.
  3. Koppla ur samtliga vidarekopplingar. Tryck #002#. Tryck på symbolen för lur.

Kan man vidarekoppla kontantkort?

Tänk på att det inte går att vidarekoppla kontantkort, för att få tillgång till den funktionen behövs ett mobilabonnemang.

Hur tar man bort vidarekoppling tele2?

Vidarekopplingar till din telefonsvarare Koppla samtal vidare till telefonsvararen På din knappsats, tryck in: **KOD*+46252, ditt mobilnummer utan första nollan, # och sedan lur/skicka. Du kan ta bort vidarekopplingen till telefonsvararen genom att trycka: #KOD# och sedan lur/skicka.

Hur vidarebefordrar man samtal Telenor?

Hur ändrar, ställer jag in eller tar bort vidarekoppling på mobilen? Gå in i appen Mitt Telenor. Välj "Inställningar" och därefter "Röstbrevlåda och vidarekoppling". Klicka i knappen "Vidarebefordra till annat telefonnummer" och fyll i det nummer som samtalen ska kopplas till.

Kan inte vidarekoppla Telia?

Normalt ringer det 30 sekunder innan samtalet kopplas vidare om du har valt vidarekoppling vid ej svar. Du har möjlighet att själv ändra tiden. Tryck *61* [riktnummer + tel. nummer] *....

  1. Tryck **67* [riktnummer + telefonnummer] #.
  2. Tryck på symbolen för lur.
  3. För att koppla ur trycker du ##67# och sedan symbolen för lur.

Varför går det inte att vidarekoppla iPhone?

Öppna Inställningar > Telefon. visas i statusfältet när vidarekoppling har aktiverats. Du måste befinna dig inom mobilnätets täckningsområde när du ställer in att iPhone ska vidarekoppla dina samtal, annars kommer vidarekopplingen inte att fungera. Välj en linje på modeller med dubbla SIM-kort.

Kan man kopplar hemtelefonen till mobilen?

Hemtelefoni genom mobilabonnemang De flesta operatörer erbjuder hemtelefoni som fungerar genom ditt mobilabonnemang. Det innebär att du kopplar ditt hemtelefonnummer till ditt mobilabonnemang, och kan därför använda din mobiltelefon för alla inkommande och utgående samtal.

Vad är hemtelefoni via mobilnätet?

Om tjänsten Hemtelefoni via mobilnätet är en fast telefon där samtalen går via mobilnätet. Tjänsten kostar 249 kr/mån. Bindningstid 24 mån. Ring obegränsat till fasta och mobila nummer inom Sverige.

Relaterade inlägg: