Vart tillverkas 4P släp?

Innehållsförteckning

Vart tillverkas 4P släp?

Vart tillverkas 4P släp?

I över 40 år har 4P mött kraven på norrländska tuffa vägar och tuffa klimat. 4P tillverkas i Sverige och är Sveriges mest uthålliga och starkaste släp – som varar livet ut. 4P byggs för hand hela vägen från det helsvetsade chassit till den hållfasta kåpan.

Hur stor släpvagn behöver jag?

Generellt kan man säga att ett lätt släp har en totalvikt på högst 750 kg. Även ett släp med högre totalvikt än 750 kg kan vara lätt, så länge den sammanlagda totalvikten på släp och bil är högst 3 500 kg. För att köra sådana fordonskombinationer räcker det med körkort med behörighet B.

Vem tillverkar ÅTM släp?

4P Trailers tillverkas och drivs av North Grade AB, en garant för att leverera släpvagnar som håller måttet och står upp mot de krav vi vet att våra användare har.

Hur stort släp för 3 skotrar?

Välkänd medlem. Ska pröva att lasta 3 skotrar i en kåpvagn som är 190x4 kanske det var, återkommer med resultat. Kan bli spännande, i värsta fall får vi lyfta bort kåpan. Viktigt att man inte får för mycket/lite kultryck..

Var tillverkas Lorries?

All montering av vagnar sker i vår fabrik i Umeå där vi även har egen kåptillverkning, alla vagnar kontrolleras noga av oss innan dom går vidare till återförsäljare så vi alltid kan ge 100% garanti!

Får jag dra husvagnen?

Hur tung släpvagn eller husvagn din bil får dra kan du läsa på registreringsbeviset. Du kan också använda e-tjänsten släpvagnskalkylatorn för att ta reda på hur tung släpvagn eller husvagn du får dra. Det förekommer två typer av registreringsbevis, ett nytt och ett äldre.

Vad räknas som en lätt släpvagn?

Med tungt släp i samband med BE-körkort menas ett släp som inte väger mer än 3 500 kg. Det finns dock inga begränsningar för hur mycket släpet och fordonet får väga tillsammans.

Hur bred är en vanlig släpkärra?

På gator och allmänna vägar får fordonsbredden inklusive last vara högst 260 cm. Lasten får skjuta ut högst 20 cm utanför fordonet. Om lasten är odelbar, till exempel en båt, får bredden vara upp till 310 cm, förutsatt att ekipaget är utmärkt enligt Transportstyrelsens föreskrifter 2010:141.

Hur stort Skotersläp?

Skulle aldrig köpa ett släp bredare än absolut max 185cm. Kör själv med 1.5x5m vagn. Kåpan blir då smalare än bilen = man ser bakom vagnen med originalspeglar. Smalare axel än 1.80 vagn med utanpåliggande hjul gör att man slipper sitta och hålla ut i kurvor där vagnen annars genar.

Hur stort släp behövs för två skotrar?

Det beror givetvis på vad för skotarar du skall lasta på släpet. 2 korta maskiner så räcker ett 180*330 cm flak men om man skall lasta 2 st långbandar/moutain maskiner så bör man ha 180*370.

Relaterade inlägg: