Vad tycker ni om Göta Energi?

Innehållsförteckning

Vad tycker ni om Göta Energi?

Vad tycker ni om Göta Energi?

"Många tycker att billig el är det viktigaste när de väljer elbolag. De senaste fem åren är Göta Energi det elbolag som har växt mest i Sverige tack vare prismedvetna kunder." När man tittar på Göta Energis priser och påslag så märks det att det är just priserna som sticker ut positivt.

Varför ringer Göta Energi?

Vårt mål är att alla som blir kontaktade av Göta Energi, via telefon eller på stan, ska få en positiv upplevelse, oavsett om du väljer att bli kund hos oss eller inte. Därför följer vi löpande upp arbetet med denna typ av försäljning för att säkerställa att den inte uppfattas som aggressiv eller stötande.

Hur säger man upp Göta Energi?

Om du vill säga upp ditt elavtal med oss kontaktar du vår kundservice på telefon 020-23 15 00. Det går också bra att fylla i kontaktformuläret.

Hur är det att jobba på Göta Energi?

Sämsta företaget att arbeta på. Det mest sämsta jag har gjort i mitt liv är att jobba på Göta Energi. Cirka 98% av befolkningen som har Göta energi är missnöjda. Vi behöver inte ens snacka om arbetsplatsen. De anställer kriminella som tar droger, som sexuellt trakasserar tjejerna.

Hur är Svealands elbolag?

Svealands Elbolag finns sedan november 2020 med på Svensk Handels Varningslista. Där varnar Svensk Handel för bluffakturor, företag med oseriösa försäljningsmetoder och för erbjudanden eller utskick som kan uppfattas som vilseledande.

Vilka elbolag är svartlistade?

Svarta listan: Klagomål mot elbolag

  • Stockholms elbolag: Många klagomål under lång tid.
  • Göta energi: Många klagomål under lång tid.
  • Nordic green energy: Många klagomål under lång tid.
  • AxiliaMånga: Klagomål under lång tid.
  • Nordisk krafthandel: Många klagomål under lång tid.
  • Fi-nergy: Många klagomål under lång tid.

Kan inte logga in på Göta energi?

Varför kan jag inte logga in på Mina Sidor? Varför kan jag inte ladda ner eller se min senaste faktura? Ibland händer det att fakturan har en viss fördröjning innan den syns. Prova gärna ladda ner den vid ett senare tillfälle eller kontakta oss direkt på 020-23 15 00 så hjälper vi dig!

Vem äger Göta energi?

Hafslund GÖTa Energi Ab/Parent organizations

Är Stockholms elbolag bra?

I klagomålen framkommer att Stockholms Elbolag ringer upp småföretagare och erbjuder billigare el, samfakturering och ett avtal som kunden kan prova en kort tid och avsluta när som helst. När fakturan kommer visar det sig att priset är högt och att avtalet har 24 månaders uppsägningstid.

Kan man lita på Vattenfall?

Energijättarna E. ON, Ellevio, Fortum och Vattenfall får alla låga betyg av kunderna i Svenskt Kvalitetsindex senaste mätning. ... – Nöjdast kunder har de energibolag som levererar ett positivt mervärde. Till exempel GodEl som pratar välgörenhet, Utellus som har mycket vindkraft — där är man väldigt nöjd.

Relaterade inlägg: