Vad betyder eld på Snapchat?

Innehållsförteckning

Vad betyder eld på Snapchat?

Vad betyder eld på Snapchat?

9. Eld – Ni har en bra snap-flow! Du har snappat med denna person varje dag och de har snappat tillbaka. Siffran som dyker upp i anslutning till elden ökar med antalet dagar i följd som ni snappat fram och tillbaka.

Vad betyder allt på Snapchat?

Gult hjärt: Denna Snapchat emoji visar att du är #1 vän med varandra. Detta är personen som du skickar mest snaps till, samtidigt som du är personen som de skickar mest snaps till också. Rött hjärta: Denna Snapchat symbol innebär att ni har varit bästa vänner på Snapchat i minst två veckor i rad.

Vad betyder 🔥?

Emoji 🔥 - Eld På Snapchat innebär eld-emojin att du är på en Snapstreak! Du har snappat denna person varje dag, och personen har snappat dig tillbaka. Emojin ökar allt eftersom antal dagar på rad också ökar.

Vad betyder ?

Vad betyder Det bruna hjärtat kan ofta användas för att uttrycka sitt gillande för någonting på ett lite lekfullare sätt, eller helt enkelt användas för att uttrycka sin kärlek för choklad.

Vad betyder bästa vänner på Snapchat?

Bästa vänner är de vänner du Snappar och chattar med mest. De visas mitt på Skicka till-sidan och i chattavsnittet i din profil. Du kan ha upp till åtta bästa vänner och de uppdateras regelbundet.

Vad är poängen i Snapchat?

Men i princip så funkar det så att varje gång du skickar en snap till en kompis får du en poäng, skickar du snappen till flera kompisar får du fler poäng. Du får även poäng när du öppnar andras snaps och när du lägger till eller tittar på stories. SnapScore är alltså en siffra som visar hur aktiv du är på Snapchat.

Relaterade inlägg: