Vad betyder C3 olja?

Innehållsförteckning

Vad betyder C3 olja?

Vad betyder C3 olja?

ACEA C3 är en viskositetsstabil olja avsedd för användning som katalysator anpassad olja i fordon med DPF och TWC i högpresterande fordon lätta diesel fordon och bensinmotorer, med ett minimum HTHS viskositet av 3.5 mPa. s. Dessa oljor kommer att öka livslängden på DPF och TWC.

Vad betyder ACEA A3?

ACEA A3/B4 Viskositetsstabil olja av hög kvalitet för högprestanda bensin eller direktinsprutade dieselmotorer, även lämplig under de förhållanden som beskrivs under B3.

Vad betyder a5 b5?

Acea a5/b5 är en viskositetsstabil olja avsedd för användning vid förlängda oljebytesbytesintervall i högpresterande bensinmotorer och dieselmotorer i personbilar och lätta fordon (skåpbilar), specifikt utformad för att klara en låg friktion lågviskositets olja med en Hög Temperatur/Hög skjuvningshastighets viskositet ...

Vad är SAPS olja?

Återspeglar den ”verkliga” viskositet en olja har under motorns driftförhållanden. SAPS – Sulphated Ash Phosphorus and Sulphur. Traditionella till- satser som innehåller ämnen som kan skada partikelfilter och vissa typer av katalysatorer.

Vad betyder C2 olja?

MOTOROLJA SPECIFIKATION ACEA C2 är en viskositetsstabil olja avsedd för användning som katalysatorkompatibel olja i fordon med DPF och TWC i högpresterande fordon lätta diesel fordon och bensinmotorer som kräver en olja med låg friktion, låg viskositet, låg SAPS oljor med en minimum HTHS viskositet av 2.9 mPa.

Vilken olja till bilen Castrol?

Castrol Edge är Castrols mest avancerade och starkaste olja. Med tanke på att dagens moderna bilar och motorer utsätts för mycket påfrestningar i form av värme och tryck så krävs det en stark olja som hjälper din bil och motor att prestera på topp. Det är exakt det de har haft i åtanke när de utvecklat Edge.

Relaterade inlägg: