Är det bra att Lackförsegling?

Innehållsförteckning

Är det bra att Lackförsegling?

Är det bra att Lackförsegling?

En lackförsegling är en behandling för dig som inte vill, kan, orkar eller har tid att vaxa och putsa bilen. Förseglingen ger inte bara ett fantastiskt skydd mot åldrande, blekning, utan bilen blir även enklare att tvätta då smuts inte fastnar lika lätt och den blir snygg med en glänsande lack.

Hur lång tid tar en Ditec behandling?

Resultatet är till stor del beroende av hur mycket tid som kan läggas på varje bil. En DITEC behandling tar mellan 6-8 timmar att utföra beroende på bilens skick och beskaffenhet.

Vilken Ditec behandling?

DITEC® CERAMIC PLUS Lackskyddsbehandlingen ger stark motståndskraft mot yttre påverkan, är vattenavvisande och gör det svårt för smuts att fästa. Ditec® Ceramic Plus är en en-komponents keramisk lackskyddsbehandling som framhäver en exceptionell glans. Lackskyddsbehandling med 6 års garanti.

Vad är Ditec?

DITEC® ORIGINAL – DEN MEST BEPRÖVADE LACKSKYDDSBEHANDLINGEN PÅ MARKNADEN. Vår klassiska lackkonservering med rötter ifrån 70-talet, är än idag en av de mest sålda behandlingarna på marknaden. Det är en polymerbaserad två-komponentsbehandling som ger lacken en naturlig blank, slät och fin yta.

Är det bra med lackskydd?

Keramiska lackskydd skyddar mot yttre påverkningar, gör bilen mer lättvättad, har lång hållbarhet och ökar markant glansen. Keramiska lackskydd är överlägset det bästa som du kan skydda din bil med, utöver alla fördelar så får du även en otrolig glans och djup i lacken.

Är Lackbehandling bra?

Lackkonservering skyddar din bil. Lackkonservering är det bästa sättet att skydda lacken under lång tid. Ditec har testats av statens provnings anstalt och funnits på marknaden sedan 70- talet. Behandlingen görs på nya bilar och på äldre bilar med bra kvalitet på lacken.

Hur länge håller ett lackskydd?

​​​​​​​Ett lackskydd håller länge( flera år) och behöver inte göras om ofta, däremot behövs ett underhåll med jämna mellanrum och det sköter du lätt själv. När du gör ett lackskydd får du med ett "tvättkit" som innehåller ett speciellt schampo plus ett underhållsschampo som du använder var 5:e tvätt.

Hur lång tid tar det att vaxa bilen?

En polering och vaxning ska alltid föregås av en noggrann tvätt och man ska stå i en så dammfri miljö som möjligt. Att vaxa bilen hemma på uppfarten är direkt förkastligt. Ett rent garage är en idealiskt. Hobbypysslaren kan räkna med att en grundlig polering och vaxning tar minst 5-6 timmar i anspråk.

Hur mycket kostar en Ditec behandling?

Du får därmed ett långsiktigt och hållbart skydd av lacken på din bil. Boka Ditec behandling och få 50% rabatt på premiumpaketet samt en kostnadsfri glasbehandling. Fälgbehandling och textil/skinnbehandling. Ordinarie pris är ca 3300 kronor, vårt pris är 1650 kr.

Vad är Lackskyddsbehandling?

En lackskyddsbehandling skyddar din bils lack från oxidering och färgförändringar som kan orsakas av solens UV-strålning, surt regn, luftföroreningar, smuts, salt och andra partiklar som tas upp från vägen. Det keramiska lackskyddet ger lacken en hård skyddande yta med djup och glans.

Relaterade inlägg: