Hur får jag bort aviseringar på Facebook?

Innehållsförteckning

Hur får jag bort aviseringar på Facebook?

Hur får jag bort aviseringar på Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn.

  1. Tryck på Inställningar.
  2. Tryck på Aviseringsinställningar eller Sms nedanför Aviseringar.
  3. Tryck och anpassa hur du får aviseringar och vad du får aviseringar om.

Vad är allmänna aviseringar?

Beroende på vilka aviseringar du vill ha kan du ändra inställningarna för vissa appar eller för hela telefonen. Aviseringar visas när du sveper nedåt från skärmens överkant. Vissa aviseringar visas också på lås- och startskärmen.

Vad är en avisering?

Så här fungerar aviseringar Som standard får du ett meddelande i Chrome när en webbplats, en app eller ett tillägg försöker skicka aviseringar. Den här inställningen går att ändra när som helst.

Vad menas med aviseringar på Instagram?

Vad är en instagram notis? En notis är en avisering som ploppar upp i t,ex din telefon eller dator när något eller något du följer har publicerats. Det kan vara ett inlägg eller ett direktmeddelande som någon har skickat till dig.

Kan man ta bort aviseringar på Facebook?

Om du har aktiverat aviseringar i sidinställningarna och fortfarande inte får aviseringar kanske det beror på att du har stängt av aviseringar på din mobila enhet. Testa att trycka på Inställningar och sedan på Aviseringar på din mobila enhet och se till att dina aviseringar för Facebook är aktiverade.

Vad betyder notiser på Facebook?

Aviseringar är uppdateringar om aktivitet på Facebook. Gå till aviseringsinställningarna och ändra vad du får aviseringar om och hur. Vilka typer av aviseringar du får beror på vilken plattform du använder. ... Läs mer om hur man anmäler något till Facebook.

Vad betyder Appikonmärken?

Ett ikon för appikonen visar antalet olästa varningar och det är allestädes närvarande på appikonen. Det är ett enkelt sätt att berätta om du har olästa meddelanden i Gmail eller Messages-appen. Kom Android O, appar som väljer att stödja dem kommer nu att ha appikymboler.

Vill visa aviseringar?

Klicka på Webbplatsinställningar under Sekretess och säkerhet. Klicka på Aviseringar....Obs!

  1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Öppna webbplatsen som du villaviseringar från.
  3. Välj Visa information om webbplatsen .
  4. Välj Tillåt i rullgardinsmenyn bredvid Aviseringar.

Vad menas med aviserat?

En avisering är ett proaktivt e-postmeddelande som informerar dig om sändningsleveranser och undantag. De här aviseringarna skickas direkt till de e-postadresser som du har angivit.

Varför låter det inte när jag får SMS?

Spontant låter det som att du av misstag ställt in att ljud/aviseringar från just SMS-appen ska blockeras- Gå in på inställningar > Aviseringar > Vilken app du än använder för SMS och kontrollera att "visa tyst" är aktiverat.

Relaterade inlägg: