Vad betyder lila på Snapchat?

Innehållsförteckning

Vad betyder lila på Snapchat?

Vad betyder lila på Snapchat?

Du kommer att se den röda om din vän har sett en snap utan ljud, medan den lila kommer att markera en snap med ljud. En blå chattikon (pratbubbla) betyder att din vän har tittat på ditt chattmeddelande. Slutligen markerar den grå chattikonen väntande och utgångna chattmeddelanden.

Vad betyder minuterna på Snapchat?

Blå innebär att några Snappar har tagits på den platsen medan röd betyder att det finns tonvis 🔥 Stories 📚 Stories skapas runt speciella platser eller event – som ett museum, en basketmatch eller en skolexamen 🎓 Tryck bara på en rund Story för att se den.

Vad betyder olika hjärtan på Snap?

Stjärnor och hjärtan: 💛 Gult hjärta: Ni är varandras allra bästa vänner på Snapchat, alltså den här personen snapar dig mest frekvent och du snapar den mest frekent. ❤️ Rött hjärta. ... 💕 Rosa hjärtan: Ni har varit allra bästa vänner med varandra på Snapchat (se definition ovan) oavbrutet i två månader.

Vad betyder Snapen?

Snaps eller nubbe är en mindre kvantitet brännvin, vanligen så mycket som bildar en munfull eller en klunk, även kallad (brännvins)sup eller dram. Snapsen dricks vanligen ur ett mindre glas avsett för ändamålet, spetsglas eller snapsglas. I ordet snaps kan också inbegripas både drycken och glaset.

Vad betyder markerad konversation på Snapchat?

Du kan starta en ny chatt med en vän eller gå tillbaka till en befintlig chatt. Du kan även chatta med grupper så att ingen hamnar utanför. Och du kan till och med ringa röst- och videosamtal direkt från en chatt. Proffstips 💡 Du kan svepa från kanten på Chatt-skärmen på en väns meddelande för att visa konversationen.

Relaterade inlägg: