Vem äger Ad Libris?

Innehållsförteckning

Vem äger Ad Libris?

Vem äger Ad Libris?

Bonnier AB Adlibris/Parent organizations

Hur funkar Adlibris?

De digitala böckerna hittar du, direkt efter köp, i ”Digitalt bibliotek”. Om du har en iPhone, iPad eller Android-enhet så kan du läsa e-böcker och lyssna på ljudböcker i vår app Adlibris Letto som du hittar gratis i din appbutik.

Hur mycket omsätter Adlibris?

Omsättningen steg med 19 procent till 2,7 miljarder kronor. – Vi är nu ett företag som har en fungerande affärsmodell. Våra leveranser har fungerat mycket bra under hela året, kundnöjdheten har ökat och våra undersökningar visar att vårt varumärke är starkast i branschen.

Var har Adlibris sitt lager?

Adlibris grundades 1997 och är i dag Nordens största bokhandel på nätet med närmare elva miljoner titlar i sortimentet. Centrallagret ligger i Morgongåva utanför Uppsala. Det finns även ett lager i Finland för Adlibris finska titlar.

Är Adlibris säkert?

Dålig support. Köpvillkor strider mot svensk konsumentlag. Långsamt, dålig information och usel kundservice som inte går att nå på telefon.

Hur skriver man recension på Adlibris?

Boktipset.se är en del av Adlibris. Det visade sig att användarna på sajten inte behövde verifiera sin emailadress när de skapade sitt konto för att kunna recensera böcker. Det gjorde att en person kunde registrera hur många konton som helst. Adlibris har nu stängt de användarkonton som ligger bakom fusket.

Hur laddar man ner ljudböcker?

Köpa och ladda ned ljudböcker

  1. Öppna appen Google Play Böcker. på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Butik och sök efter en ljudbok. Om du vill veta mer om en ljudbok trycker du på omslagsbilden.
  3. Tryck på priset. Köp ljudbok.

Hur funkar Letto?

De som är knutna till en handelssajt har gjort eboksläsaren att det enkelt ska gå att ladda ner böcker direkt till plattan. I Letto har användarna en direktlänk till Adlibris, förutsett att wifi är inställt. I de flesta fall är det mycket enkelt att föra över böcker från din dator.

Vad kan man köpa på Adlibris?

I våra butiker har vi gjort ett urval av alla de 10 miljoner böcker, pyssel, garn, leksaker, spel och Lego som finns på adlibris.com. Sortimentet uppdateras kontinuerligt för att hållas aktuellt och möta våra kunders efterfrågan, generellt kan man säga att det i butiken är fokus på nyheter och storsäljare.

Vilka länder levererar Adlibris till?

Adlibris.com/se säljer varor med leverans inom Sverige. Via våra nordiska e-butiker kan ni få leverans till Finland via adlibris.com/fi och Norge via adlibris.com/no. Beställningar tas enbart emot via adlibris.com. Ni är alltid välkomna att kontakta vår kundservice om ni har frågor om er beställning.

Relaterade inlägg: