Vad är al-KO chassi?

Innehållsförteckning

Vad är al-KO chassi?

Vad är al-KO chassi?

AL-KO-chassier sätter standarder. En oöverträffad prestandanivå baserad på det varmförzinkade chassikonceptet i lättviktskonstruktion samt chassiet med bred spårvidd och individuell hjulupphängning som har utvecklats av AL-KO. Ett innovativt koncept för ökad säkerhet, bättre kördynamik och märkbart bättre körkomfort.

Vilka husvagnar har al-KO chassi?

Med introduktionen av de nya chassierna för Fiat Ducato kan AL-KO Kober nu erbjuda det bredaste modellprogrammet någonsin. Fiatprogrammet kompletteras av amc-chassier för VW T5 och Renault Master, och inom kort börjar serieproduktionen av nya Mercedes-Benz Sprinter med äkta AL-KO-chassi.

Vem tillverkar al-ko?

AL-KO KOBER GROUP grundades 1931 av Alois Kober som liten smidesverkstad i sydtyska Großkötz nära staden Günzburg och räknas idag med affärsområdena trädgårdsteknik, luftteknik och fordonsteknik till de globala aktörerna bland tyska medelstora företag.

Vad är Maxi chassi?

Med ett Maxichassie som då alltid har 16” hjul finns totalvikter från 4.000 kg, till 4.800 kg men då beroende på bilarnas tekniska beskaffenheter som AL-KO chassie o dyl.. 2-axlade husbilar med Fiat, Mercedes och Renault finns att få med AL-KO chassi. 3-axlade husbilar har totalvikter från 4.500-5.000 kg.

Vad är Heavy chassi?

Heavy Duty motorer är certifierade enligt ”tungt avgasreglemente”. Gränsen för när en bil kan registreras enligt det tunga avgasreglementet går vid 2 610 kg. Då menas inte den registrerade totalvikten utan fordonets faktiska vikt.

Vad innebär Mover i en husvagn?

En Mover är det perfekta hjälpmedlet när man ska backa eller köra in husvagnen på trånga platser.

Vem tillverkar al-ko snöslunga?

Här kan du läsa mer om familjeföretaget AL-KO:s historia. Följ med i tidsresan genom att skrolla neråt. AL-KO Fordonsteknik och Dexter Axle går samman i DexKo Global Inc.

Vem säljer al-ko?

På Granngården är vi glada att kunna erbjuda dig som kund ett komplett sortiment av riktig tysk kvalitet från AL-KO. Varumärket utvecklar och tillverkar innovativa trädgårdsmaskiner för olika behov och användningsområden. ALKO står för säkerhet, komfort och glädje.

Vad är Heavy chassi husbil?

Tyngre husbilar är alltid bakhjulsdrivna eller fyrhjulsdrivna. Nackdelen med bakhjulsdrift är att kardanaxeln ger ett högre chassi och därmed högre insteg i bilen eller ett steg i golvet inne i bilen.

Vad är ASR i husbil?

ASR är ett elektrohydrauliskt, aktivt säkerhetssystem som förhindrar att hjulen slirar. Det är installerat i bilar från Audi, Fiat, Seat, Peugeot, Renault, Volkswagen med flera. Systemet förbättrar väggreppet och minskar belastningen på växellådan vid körning i terräng.

Relaterade inlägg: