Vad betyder siffran på Snapchat?

Innehållsförteckning

Vad betyder siffran på Snapchat?

Vad betyder siffran på Snapchat?

1. Leende emoji – Det här är en av dina bättre snapchat-vänner! Du skickar en hel del snaps till den här personen, men den är inte din allra bästa vän, men bland de bättre.

Vad betyder Amuletterna på Snapchat?

Amuletter är roliga speciella minnen som firar er vänskap. Amuletter läggs till baserat på dina interaktioner och relationer med dina vänner. Du kan trycka på varje amulett för att läsa mer om den 👆 För att gå tillbaka trycker du bara utanför Amuletten eller sveper neråt. ...

Hur använder man Snapchat?

Du tar en bild eller filmar en snap som vanligt. Lägg till text, emojis m.m. Sedan, istället för att skicka din snap till en kontakt, så postar du din bild eller video till din story där den är synliga under 24 timmar. Du kan bygga upp din story med flera olika snaps, där varje snap ligger tillgänglig i 24 timmar.

Vad betyder som Smiley?

Smiley, smajlis, emotikon eller humörsymbol (ibland även uttryckssymbol och smilies) är en grafisk symbol som uttrycker en känsla. ... Ofta används sådana symboler för att uppmärksamma mottagaren av ett meddelande om avsändarens känslor, och kan då helt ändra meningen av en skriven text.

Vad betyder öppnad på Snapchat?

Öppnade ikoner Snapchats ”Öppnade” ikoner ser mycket ut som de ”skickade” ikonerna, förutom att de är ihåliga. Det betyder att en ihålig röd pil visas bredvid en öppnad snap som inte har något ljud, medan en lila markerar en öppnad snap med ljud. Slutligen anger en ihålig blå ikon ett öppnat chattmeddelande.

Relaterade inlägg: