Vad symboliserar tatueringar?

Innehållsförteckning

Vad symboliserar tatueringar?

Vad symboliserar tatueringar?

Idag är tatueringen uppskattad och populär tatueringssymbol vilket inte är förvånande med tanke på att spindeln och spindelnät som motiv har många olika intressanta betydelser såsom: Reinkarnation. Död. Skönhet.

Hur mycket bleks en tatuering?

Den bleknar Oavsett om du valt att göra en tatuering i färg eller en svart tatuering så kan du räkna med att färgerna kommer att blekna under åren. Hur mycket den bleknar beror på flera olika faktorer men att ta hand om sin tatuering kan hjälpa till så att den inte bleknar lika mycket, skriver Romper.

Varför tatuerar man sig?

Resultaten visar att anledningen till att människor väljer att tatuera sig var en önskan om att uttrycka sig individuellt och dela med sig av sin personliga berättelse, för att tatueringar upplevdes stå för skönhet och konst, som ett sätt att visa grupptillhörighet och för att öka sin sexuella dragningskraft.

Hur länge håller sig en tatuering?

Det tar ca 4-6 veckor för din tatuering att läka, då är det dags för ett återbesök. Vid detta besök har upp till 50% av tatueringen läkts bort och då har man möjlighet att korrigera färg och form om så önskas.

Är det snyggt med tatueringar?

Tidigare studier visar att tatuerade män associeras med bra hälsa, maskulinitet, aggressivitet och dominans. Något som alltså kvinnor enligt studien skulle dras till. – Vi blev förvånade över att trenderna är så starka när det kommer till tatueringar. Så många av våra användare söker någon med kroppskonst.

Vilka tatuerar sig?

Forskare frågade totalt 11 000 personer i fem länder om de har en tatuering. Det är den hittills största utfrågningen och i den framkommer att nästan 20 procent av dem som svarade är tatuerade.

Relaterade inlägg: