Vad betyder alla symboler på iPhone?

Innehållsförteckning

Vad betyder alla symboler på iPhone?

Vad betyder alla symboler på iPhone?

Statussymboler
Vad den innebär
Wi-FiiPhone är ansluten till internet via ett Wi‑Fi-nätverk. Se Ansluta till Wi-Fi.
Stör ejStör ej är aktiverat. Se Stör ej.
InternetdelningiPhone tillhandahåller internetdelning åt en annan enhet. Se Internetdelning.
SynkroniserariPhone synkroniserar med iTunes.

Vad betyder en liten pil på iPhone?

Du är ansluten till ett nätverk med VPN. Du är inte längre ansluten till ett VPN-nätverk. En app eller webbplats som använder Platstjänster. En ihålig pil betyder att ett objekt kan ta emot din plats under vissa förhållanden.

Vad står i för iPhone?

”Internet, individuell, instruktion, informera, inspirera”, stod det. På senare år har Apple mer och mer gått ifrån i:et, även om det lever kvar i Iphone och Ipad.

Vad betyder en halvmåne på min iPhone?

Med Fokus i iOS 15 och iPadOS 15 kan du använda Stör ej till att tysta samtal, varningar och notiser som du får när din enhet är låst. Du kan även schemalägga Stör ej och tillåta samtal från vissa personer. När du har Stör ej påslaget visas en halvmånesymbol i statusfältet och på din låsskärm.

Vad betyder ett lås med en ring runt på iPhone?

Om du ser en ikon av ett hänglås som omges av en pil i din iPhone, betyder det att din iPhone har rotation låset aktiverat. Rotationslåset gör din iPhone låst i stående läge. Med andra ord, att vända din iPhone horisontellt inte kommer att orsaka att skärmen roterar till liggande läge.

Vad betyder göm notiser på iPhone?

När Göm notiser är på visas knappen Varningar bredvid konversationen. Då stoppas notiser endast för den konversationen, inte för enheten.

Vad är Stör ej på iPhone?

Med Fokus i iOS 15 och iPadOS 15 kan du använda Stör ej till att tysta samtal, varningar och notiser som du får när din enhet är låst. Du kan även schemalägga Stör ej och tillåta samtal från vissa personer.

Relaterade inlägg: