Vad betyder den vita bocken på Tinder?

Innehållsförteckning

Vad betyder den vita bocken på Tinder?

Vad betyder den vita bocken på Tinder?

Efter att du skickat in dem meddelar vi dig när ditt konto har verifierats och en markering kommer att visas på ditt foto för att låta andra vet att du finns på riktigt.

Vad betyder den gula pilen på Tinder?

Alternativet Rewind låter dig ångra din senaste Gilla eller Nej. Om du oavsiktligen har sagt nej till någon du vill lära känna är de inte längre förlorade i Tindersphere™ för evigt. Använd funktionen Rewind för att hämta tillbaka deras profil genom att klicka på den gula pilikonen på huvudskärmen.

Kan samma person dyka upp igen på Tinder?

Du kanske ser någons profil igen om de har raderat sitt konto och beslutat sig för att komma tillbaka eller om du har svept med en dålig nätverksanslutning.

Vad betyder den gröna Pluppen på Tinder?

När en medlem är inloggad på sin profil visas en grön prick bredvid personens användarnamn i dina sökresultat men också när du besöker personens profilsida. När en medlem är inloggad på sin profil visas en grön prick bredvid personens användarnamn i dina sökresultat men också när du besöker personens profilsida.

Vad betyder den blå cirkel på Tinder?

Med det nya systemet måste dejtingsugna Tinderanvändare först ta en selfie som stämmer överens med en pose som visas i en annan bild. De två bilderna granskas sedan av Tinder, som om godkända verifierar användaren med ett blått märke – likt det som finns på vissa Instagramkonton.

Hur mycket kostar att gå med i Tinder?

Tinder Gold kostar mellan kronor i månaden, medan Tinder Plus kostar mellan kronor per månad. Det pris du måste betala skiljer sig beroende på ålder samt huruvida du tecknar dig för ett årslångt Tinder Gold- eller Plus-abonnemang eller inte.

Kan man se om man är online på Tinder?

Med Swipebuster kan du söka upp en specifik persons profil på Tinder, bara du vet namn och ålder. En ny tjänst på webben kan visa sig vara en mardröm för dejtingappen som kommit att bli en succé i hela världen. På Swipebuster kan man söka efter en person som man misstänker kan ha skaffat en Tinder-profil.

Hur fungerar avståndet på Tinder?

Avstånd. Tinder låter dig se potentiella matchningar upp till 160 kilometer från din aktuella plats. Justera dina avståndspreferenser när som helst för att bredda eller minska ditt rekommendationsomfång.

Relaterade inlägg: