Hur mycket tjänar man i insatsstyrkan?

Innehållsförteckning

Hur mycket tjänar man i insatsstyrkan?

Hur mycket tjänar man i insatsstyrkan?

Löneskillnader mellan män och kvinnor
ÅrMedellön kvinnorMedellön män
201657 300 kronor59 900 kronor
201759 200 kronor62 000 kronor
201861 100 kronor64 300 kronor
201963 000 kronor65 600 kronor

Vad krävs för att gå med i insatsstyrkan?

För att kunna söka tjänst som operatör på NI krävs att du antingen är utbildad polis med godkänd aspiranttjänstgöring eller att du har operativ erfarenhet och grundutbildning inom statligt rättsvårdande myndigheter som Försvarsmakten, Kustbevakningen eller Tullverket. Alla operatörer på NI är poliser.

Vad krävs för att jobba inom Piketen?

För att få bli piketpolis krävs det att man har tjänstgjort som polis i minst ett och ett halvt år och att man klarar de omfattande testerna som är både psykologiska och fysiska och taktiska.

Vad är Insatspolis?

Insatspolisen är en del av polisens ingripandeförmåga och har i uppdrag att ingripa vid särskilt farliga och komplicerade situationer som den ordinarie polisverksamheten inte kan hantera.

Hur mycket tjänar man som polis?

Hur mycket tjänar poliser? Meddellönen är 32 400 kronor.

Vad tjänar en spanare?

Dela
LänMedellönMedelålder
Skåne34.000 kr45 år
Stockholm57.000 kr38 år
Västerbotten69.000 kr33 år
Västra Götaland41.000 kr31 år

Vad krävs för att bli spanare?

Om du till exempel vill jobba som spanare – hur går du då tillväga? Först måste du utbildas till polis och få en anställning och placering. Därefter får du söka jobba där i väntan på tills spangrupperna söker nya medarbetare och söka en sån tjänst.

Hur kan man bli kriminaltekniker?

För att bli antagen till kriminalteknisk grundutbildning krävs att du har en anställning vid en regional forensisk sektion inom Polismyndigheten. Det är den enskilda forensiska sektionen som utifrån behov beslutar om ifall en medarbetare ska få genomgå kriminalteknisk grundutbildning.

Vad gör en Ingripandepolis?

Polisens arbete i yttre tjänst, dvs. de poliser man ser ute på gatan, är till största delen ingripandepoliser (där man hjälper människor i nöd, ofta efter samtal till 112). En stor del av det vardagliga arbetet består av utredningsåtgärder som att ta upp anmälningar, hålla förhör och ta föremål i beslag.

Relaterade inlägg: