Vad betyder handtvätt på tvättmaskin?

Innehållsförteckning

Vad betyder handtvätt på tvättmaskin?

Vad betyder handtvätt på tvättmaskin?

Handtvätt. Tvättas i en helautomatisk tvättmaskin från Miele, antingen med programmen ”Handtvätt ylle” eller ”Siden” eller för hand i högst 40 °C. Om du tvättar för hand, tänk på att inte gnugga eller vrida ur plaggen.

Vad menas med strykfritt?

Tvättprogrammen Strykfri tvätt, Fintvätt och Ylle har lägre centrifugeringsvarv vilket ger betydligt långsammare torkning. Häng tvätten glest och jämt fördelat. när tvätten är torr. eller känna på tvätten, förlängs torktiden kraftigt.

Vilka olika typer av symboler finns det för vattentvätt och vad betyder de?

Den här typen av kläder ska tvättas i halvfull maskin och behandlas extra skonsamt. En balja med en hand i betyder handtvätt. Den här typen av plagg ska bara tvättas för hand och inte i tvättmaskin. En överkryssad balja betyder ej vattentvätt.

Vad menas med Dropptorka?

Den första symbolen betyder att kläderna ska hängas upp vid torkning, t. ... Symbolen med de tre lodräta strecken betyder att kläderna ska hänga och dropptorka, medan det vågräta strecket betyder att plagget ska torka liggandes, ev. på en handduk. Två diagonala streck betyder att plaggen ska torkas i skuggan.

Kan ej torktumlas?

Kika efter de här tvättsymbolerna för torktumling : En fyrkant med en cirkel i: Detta betyder att det går bra att torktumla detta plagg. En fyrkant med en cirkel i och en prick i mitten: Detta plagg går att torktumla, dock enbart i en låg temperatur. ... En överkryssad fyrkant med cirkel i: Detta plagg ska inte torktumlas.

Relaterade inlägg: