Vad betyder exponeringar Instagram?

Innehållsförteckning

Vad betyder exponeringar Instagram?

Vad betyder exponeringar Instagram?

Räckvidd är antalet unika konton som nåtts medans exponeringar är antalet visningar totalt under månaden. Du kan visa statistik för 7 dagar eller 30 dagar. Kontoaktiviteter du kans e är antalet profilbesök, klick till webbplats och e-post.

Vad betyder instagrams statistik?

Intryck: Antalet gånger dina inlägg har visats. Interaktioner: Antalet åtgärder som vidtas på ditt konto. Räckvidd: Antalet unika konton som har sett några av dina inlägg. Profilbesök: Det totala antalet profilvisningar under veckan.

Vad betyder konton som har nåtts på Instagram?

Här kan du se räckvidden samt exponeringen av ditt innehåll. Räckvidden visar dig det unika antalet konton som har nåtts under den senaste tidsperioden medans exponeringar visar dig antalet gånger som ditt inlägg har visats.

Vad är startsidan på Instagram?

Ikonen är avbildad som ett hus och är det enklaste sättet att ta sig till Instagrams huvudflöde. Medans du kan kolla på ditt Instagram-flöde så kan du också ha koll på dom olika stories som visas högst upp i Instagram appen. Algoritmen bestämmer vilka stories som visas.

Vad betyder profil interaktioner?

Under Interaktioner ser du antalet åtgärder som andra har utfört när de interagerar med ditt konto. Profilbesök är antalet gånger din profil har visats och Klick på webbplats är antalet gånger personer har klickat på länken i din profil.

Vad är en Inläggsinteraktion?

Inläggsinteraktion är det totala antalet åtgärder som utförs för dina annonser på Facebook.

Hur ser man inlägg statistik på Instagram?

Du visar statistiken från ditt konto eller genom att trycka på enskilda inlägg som du har skapat....Gör så här:

  1. Logga in på ditt företagskonto på Instagram.
  2. Tryck på ett befintligt inlägg.
  3. Tryck på Visa statistik för att visa statistikmått för inlägget.

Hur tar man bort statistik på Instagram?

Först och främst; här hittar du statistiken Via den här knappen, uppe i det högra hörnet, har du alltid din statistik ett klick bort.

Hur ser man Inläggsstatistik på Instagram?

Du kan även se statistik över målgruppens interaktioner med specifika inlägg, Händelser, videor, Reels och livevideor. När det är aktuellt innefattas även betald aktivitet i statistik och mätvärden för ditt konto. Du behöver ha ett företags- eller kreatörskonto på Instagram för att se statistik.

Vad betyder visat på Instagram?

Personen du har en konversation med ser hur ofta du går in och kollar om du fått svar.

Relaterade inlägg: