Vad ingår i Mercedes AMG paket?

Innehållsförteckning

Vad ingår i Mercedes AMG paket?

Vad ingår i Mercedes AMG paket?

Följande ingår i paketet:

  • AMG Performance-ratt i mikrofiber DINAMICA, svart med AMG rattknappar.
  • Dynamiska motor- och växellådsfästen.
  • Specifik sportstyrning.
  • Chassi med stram sättning.

Vad betyder AMG sport?

Namnet AMG står för Aufrecht, Melcher och Großaspach. som Hans Aufrecht är född i. AMG gör om alla bilmodeller av Mercedes Benz.

Vad är Mercedes AMG Line?

AMG Line ger en elegant touch åt interiören med sportstolar, AMG sportpedalställ, sportratt och AMG golvmattor. För alla som aldrig blir riktigt nöjda, utan ständigt strävar efter nya mål.

Vad ingår i SE Edition?

B-Klass SE Edition Med en designlinje, Bi-Xenon eller LED-strålkastare, THERMOTRONIC klimatanläggning, farthållare, Audio Soundsystem med Bluetooth handsfree och regnsensor är grunden rätt för att vara en både snygg och funktionell Mercedes-Benz av idag!

Vad är Spegelpaket Mercedes?

Spegelpaketet innehåller praktiska funktioner som underlättar i vardagen: Elektriskt infällbara ytterbackspeglar skyddar bilen från irriterande skador vid parkering, ytterbackspegeln på höger sida förbättrar sikten vid parkering och den automatiska avbländningsfunktionen är ett plus vid mörkerkörning.

Hur vet man att det är en AMG?

En Mercedes AMG är en sportigare, kraftfullare och bättre utrustad version av de vanliga Mercedes-modellerna. En AMG-modell är vanligtvis betydligt dyrare, men bara AMG-paketet består av ett gäng uppgraderingar av styling och drivlina som lätt motiverar priset.

Vad betyder Fleet Edition?

Fleet Edition är namnet på Mercedes specialpaketerade tjänstebilar där det redan i introduktionstexten på hemsidan klargörs att det handlar om nettoprissatta bilar till juridiska personer. ... Om bilen är dyrare än så blir skattesatsen på förmånsvärdet högre, så det är en strategiskt mycket viktig prisnivå.

Vad innebär SE Edition Mercedes?

Nya A-klass erbjuds även i så kallade SE Edition-utförande som innebär extra mycket utrustning, bland annat LED-strålkastare, automatisk klimatanläggning, utökade röststyrningsfunktioner samt designversionen Progressive Line. Då landar prislapparna på 285 900 kronor för A 1 900 kronor för A 200.

Vad är se Edition?

A-Klass SE Edition är en välutrustad, snygg bil som tar för sig redan i grundutförandet, till ett mycket förmånligt pris. ... Som grundutrustning på A-Klass ingår även Bluetooth med handsfree och regnsensor, backkamera och nya telematiken MBUX.

Vad ingår i Mercedes Fleet Edition?

Med mobilitetsgarantin Mobilo och Service 24h utökar vi din trygghet på vägen. Dessutom erbjuder vi omfattande servicetjänster med Mercedes Me där du som tjänstebilsförare alltid är uppkopplad till bilen. Sist men inte minst, med FleetEdition får du alltid rabatt på bilen och Mercedes-Benz serviceavtal.

Relaterade inlägg: