Vad betyder att cc A mail?

Innehållsförteckning

Vad betyder att cc A mail?

Vad betyder att cc A mail?

För en del av oss är åtskilliga av mailen vi får mail där vi ​“är cc:ade”, det vill säga där vi fått en kopia av ett mail som främst är adresserat till någon annan.

Vad betyder CC i text?

CC eller cc – engelska carbon copy, se karbonkopia.

Vad är CC och BCC?

BCC / Hidden copy / Dold Kopia Avser till någon som du vill skicka mailet till men där de andra mottagarna inte ska veta att denna eller dessa också fick mailet.

Hur fungerar BCC?

När du lägger till en mottagares namn i rutan Hemlig kopia i ett e-postmeddelande skickas en kopia av meddelandet till den mottagaren. Mottagare i Hemlig kopia visas inte för andra mottagare av meddelandet.

Hur CCAR man mail?

Här är tio bud för e-mail som alla bör känna till.

  1. Du skall sätta en tydlig ämnesrad. ...
  2. Du skall hålla dig till ett typsnitt. ...
  3. Du skall hålla bilder och grafik till en rimlig storlek. ...
  4. Du skall använda radbrytningar förnuftigt. ...
  5. Du skall endast Cc:a om det är nödvändigt. ...
  6. Du skall använda Svara och Svara alla på rätt sätt.

Vad betyder CC på engelska?

CC/BCC – Carbon copy/blind carbon copy.

Vad är en CC?

Förkortningen C.C. eller cc, som används i en del e-postprogram, utläses carbon copy, dvs. karbonkopia. Man kan också säga kopia för kännedom, kännedomskopia eller bara kopia.

Hur döljer man mailadresser?

Om du skickar ett meddelande och vill dölja mottagarnas e-postadresser kan du lägga till dem i fältet Hemlig kopia. Mottagarna kan inte se att du har lagt till någon i Hemlig kopia. Personer som du har lagt till i fältet Hemlig kopia kan se att de har lagts till där. De ser även mottagarna i fälten Till och Kopia.

Varför hemlig kopia?

När du skickar ett meddelande ser mottagarna adresserna i fälten Till och Kopia, men inte adresserna i fältet Hemlig kopia. Hemlig kopia använder du för att skydda både din egen och dina mottagares integritet. Du kan också använda det för att hålla namn hemliga, men den metoden är ibland lite vansklig.

Relaterade inlägg: