Vad betyder CC40?

Innehållsförteckning

Vad betyder CC40?

Vad betyder CC40?

CC står för Center to center – och syftar på avståndet mellan mitten på den ena muttern till mitten av den andra. CC-mått är en viktig detalj att hålla koll på när man byter dusch/badkarsblandare.

Vad betyder 160cc?

150 eller 160 CC är avståndet centrum rör på varmt och kallt vatten som kommer ut ur väggen. 160 CC är det vanligaste avståndet i Sverige, 150 CC är standard i övriga Europa. Fråga din rörmokare vilket avstånd du har om du är osäker.

Vad betyder CC160?

Det viktiga CC-måttet CC-måttet är en mätning av avståndet mellan de två rörledningar som kopplas in till blandaren. Det mäts i mm. Vanliga mått är cc .

Vad betyder Ccmått?

Cc-mått är helt enkelt avståndet från centrum av det ena skruvhålet till centrum av det andra skruvhålet i luckan, lådfronten eller på handtaget. Även kallat centrum/centrum-mått. Knoppar har då av naturliga skäl inte något cc-mått då de endast har ett enda skruvhål.

Vad innebär 150cc?

150cc = inbyggda rör vid nybyggnation Så vill du vara säker på att i framtiden smidigt kunna byta blandare i duschen eller vid badkaret så är det detta mått du ska se till att rören dras ut från vägg i. ... Badrumsinspiration - badrum med inbyggda rör och badkarsblandare med täckkåpor.

Vad är 150cc?

150cc = inbyggda rör vid nybyggnation. Nuförtiden byggs badrum med inbyggda rör främst med standardavståndet 150cc – en sk. Europastandard som finns på de flesta blandare idag.

Hur snabbt går en 150cc?

Hur snabbt går en 150cc dirtbike? Med en toppfart på 80km/h börjar du nå upp i en kubikstorlek som sätter dina kunskaper på prov.

Relaterade inlägg: