Vad gör man om Google kraschar?

Innehållsförteckning

Vad gör man om Google kraschar?

Vad gör man om Google kraschar?

När appar som till exempel Gmail, Chrome och Facebook har startats har de kraschat efter några sekunder....Uppdatera Android System WebView

  1. Öppna appen Play Butik.
  2. Sök efter Android System WebView.
  3. Välj WebView i Android-systemet.
  4. Tryck på Uppdatera.

Vad gör man när appar kraschar?

Du kan vanligtvis rensa en apps cacheminne och data via appen Inställningar på telefonen. Inställningarna kan variera beroende på telefon. Kontakta enhetens tillverkare om du vill veta mer. Frigör utrymme tillfälligt när du rensar cachelagrad data.

Varför stoppas alla program på mobilen?

Om problemet med appen kvarstår efter en tvingad avslutning kan du behöva kontakta apputvecklaren. Läs mer om hur du kontaktar utvecklaren. Du kan vanligtvis rensa en apps cacheminne och data via appen Inställningar på telefonen. ... Med tiden samlas data i cacheminnet igen.

Varför hänger sig Google?

En ny bugg har dykt upp i Android som gör att telefoner låser sig. Den verkar främst drabba Googles Pixeltelefoner. ... Det som händer är att telefonen låser sig i olika situationer. Till exempel upplever vissa att telefonen låser sig om en app är igång medan skärmen är nedsläckt och man sedan försöker väcka den.

Varför stoppas Google hela tiden?

Starta om enheten om problemen kvarstår efter att du har rensat cacheminnet och data i Play Butik. Tryck länge på strömbrytaren tills menyn öppnas. Tryck på Stäng av eller Starta om om det alternativet visas. Tryck länge på strömbrytaren tills enheten startar, om det behövs.

Relaterade inlägg: