Får man göra nya nycklar?

Innehållsförteckning

Får man göra nya nycklar?

Får man göra nya nycklar?

ASSA, Kaba, Dorma). Som licensierad servicestation till låssystemet har vi ensamrätt till det nyckelämne som nycklarna i systemet tillverkas av. I ett juridiskt kopieringsskyddat låssystem får man alltså inte kopiera nycklar hos någon annan låssmed.

Vad kostar det att trycka en nyckel?

– Då kostar det 1 620 kronor med nytt lås och tre nycklar, säger Eva Jonasson. Ibland kommer den beska eftersmaken först i samband med flytten....Tappat nycklarna? Lugn – följ våra tips!
VärdNyckelLås
Bostadsbolaget100-380
Botkyrkabyggen11 340
Botrygg950
Burlövsbostäder250750-950

Hur ska jag hittar något jag tappat bort?

Plånbokshittaren Orbit Card är ett litet och smidigt kort som gör att du enkelt hittar din plånbok om du råkar tappa bort eller gå ifrån den. Kortet förvaras tillsammans med dina andra kort och om du tappar bort plånboken kan du få kortet att ge ifrån sig en stark ljudsignal så att du snabbt kan hitta den.

Varför tappar jag bort saker?

Att tillfälligt få sämre minne kan till exempel bero på att du har sovit dåligt, haft mycket att göra eller är stressad. Besvären kan gå över om du tar det lugnt och sover ordentligt. Men om du vid flera tillfällen har haft svårare att komma ihåg saker än tidigare ska du söka vård.

Relaterade inlägg: