Varför vill man jobba på PostNord?

Innehållsförteckning

Varför vill man jobba på PostNord?

Varför vill man jobba på PostNord?

PostNord tänker vi på dig, både idag och för framtiden. Därför erbjuder dig bra löne- och anställningsvillkor samt arbetsrelaterade förmåner och personalrabatter. Vi har kollektivavtalad tjänstepension eftersom vi vet att ekonomisk trygghet i ålderdomen är en viktig fråga för oss alla.

Vad jobbar PostNord med?

Så söker du jobb hos oss

  • Brevbärare. Som brevbärare består dina arbetsuppgifter av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med cykel, elbil och/eller bil samt sortering av post. ...
  • Chaufför. Som chaufför består dina arbetsuppgifter av utkörning och upphämtning av paket med bil. ...
  • Terminalarbetare.

Hur är det att jobba på PostNord?

"PostNord är ett bra företag att arbeta i, utvecklingsmöjligheterna är stora för de personer som är drivna och vill klättra i företaget. Lön och förmåner är inte optimalt men bra utifrån de sparkrav företaget har. Vi "postnordare" är stolta över vår arbetsplats trots det hårda klimatet i media.

Varför vill du jobba som brevbärare?

Jag vill jobba hos er! Jag blev väldigt glad när jag läste om jobbet som brevbärare på Postnord eftersom jag tror jag skulle trivas med ett mer fysiskt yrke. För det första skulle jag vilja ta upp min arbetslivserfarenhet.

Hur är det att jobba på PostNord kundtjänst?

Jag upplevde hela kundtjänst avdelningen som ett telefonförsäljningsföretag. Det är en stor skärm där man kan se alla inkommande samtal, hur många minuter samtalen är, hur många i kö m.m vilket gör att man blir ännu mer stressad.

Vad är lönen på PostNord?

Lönespannet på terminalen är cirka fyra tusen kronor. Lägstalönen är 22 970. De som tjänar mest har 27 000 kronor i grundlön. För de som arbetar natt tillkommer ob-ersättning.

Relaterade inlägg: