Kan man ringa på Messenger?

Innehållsförteckning

Kan man ringa på Messenger?

Kan man ringa på Messenger?

Med Messenger kan du både prata och se den du pratar med. Tjänsten går att använda på din smarttelefon, surfplatta eller dator. Här går vi igenom hur du gör för att ringa ett videosamtal på din smarttelefon.

Vad är Rengöringsfunktion för Messenger?

Den automatiska rengöringsfunktionen förhindrar tillväxt av skadliga mikroorganismer genom att eliminera fukten inuti inomhusenheten. Denna funktion förhindrar rost på förångarspolen. Aktivera den här funktionen för att få renare och hälsosammare luft.

Hur svarar man på Messenger?

Om du trycker och håller ned på ett meddelande i en gruppchatt eller annan konversation (oavsett om det är en GIF, video, bild eller bara text), får du upp valmöjligheten att direkt svara på det specifika meddelandet.

Hur hittar man spel på Messenger?

Spelen funkar med iOS, Android och på webben. Ladda ned senaste uppdateringen till Messenger till din mobil, starta en konversation med en vän och tryck på ikonen som ser ut som en spelkontroll för att få fram spelen.

Hur mycket kostar det att ringa med Messenger?

Med samtalsappar som Whatsapp, Messenger och Facetime kan du ringa gratis till någon oavsett vilket land du eller personen du ringer befinner sig i.

Varför kan jag inte ringa videosamtal på Messenger?

Messenger mobilapp för iOS och Android Från chattområdet öppnar du en konversation med personen eller gruppen du vill videochatta och klickar sedan på ikonen för videosamtal. Obs! Om du inte är ansluten till Wi-Fi när du ringer ett videosamtal med din mobila enhet använder funktionen din befintliga dataplan.

Relaterade inlägg: