Vad betyder sia om?

Innehållsförteckning

Vad betyder sia om?

Vad betyder sia om?

Sia Om betyder ungefär detsamma som spå.

Vad betyder siar?

Siare eller sierska (även spågubbe, spågumma) (av fornsvenska sia, sidoform av se(a), se, alltså 'en som ser'), är en person som sägs kunna skåda in i och avslöja framtiden, profet, spåman. Även om tänkare med framtidsblick i allmänhet.

Vad menas med pilsk?

PILSK pil4sk, adj. ... sexuellt lysten, kättjefull, ”kåt”.

Vad betyder invandrarbakgrund?

Ungdomar med en eller båda föräldrar födda utomlands bör, enligt denna syn, också kallas för personer med utländsk bakgrund. I dagligt tal benämns dessa ungdomar som ungdomar med utländsk bakgrund, ungdomar med invandrarbakgrund eller också som invandrarungdomar.

Vad betyder åt?

Vad betyder åt? (i uttryck(et) för att något spänner eller stramar) sitta åt vara trång, sitta hårt åt (bildlig betydelse) möta motstånd 4 vad går det åt dig? (vardagligt ord) vad är det med dig?, vad tar du dig till?

Vad menas med utrikesfödda?

Befolkningen består av alla som är folkbokförda i Sverige. Den som är född i ett annat land räknas som utrikes född, oavsett föräldrarnas födelseland eller medborgarskap.

Vad heter Frimodig på engelska?

frimodig
Huvudsakliga översättningar
SvenskaEngelska
frimodigfrank, bold, outspoken

Kan år kallas synonym?

År betyder i stort sett samma sak som 365 dagar dvs ett kalenderår. Det finns en hel del slangord skapade för att beskriva samma sak såsom jordsnurr, solsnurr, bast etc. Se fler synonymer nedan.

Relaterade inlägg: