Vad gör Olaplex med håret?

Innehållsförteckning

Vad gör Olaplex med håret?

Vad gör Olaplex med håret?

Olaplex lagar hårets svavelbindningar. Detta innebär att håret får en högre kvalitet, blir starkare och får mer glans. Till skillnad från traditionella hårvårdsprodukter så adderas inte något till håret utan Olaplex-molekyl skapar en jonisk laddning som lagar bindningarna.

Hur ska jag använda Olaplex nr 3?

Använda Olaplex No. 3 i hår med mycket stylingprodukter

  1. Tvätta håret med Olaplex No. 4 shampoo.
  2. Handdukstorka håret väl, men torka inte helt.
  3. Applicera en generös mängd Olaplex No. ...
  4. Fördela No. ...
  5. Låt behandlingen verka i 10 min, men gärna upp till 30 min.
  6. Skölj sedan ur håret ordentligt.
  7. Avsluta med Olaplex No.

Hur länge kan man ha i Olaplex i håret?

Låt Olaplex 3 sitta i håretlänge som möjligt, men för att du ska kunna se någon som helst påverkan måste det sitta i minst tio minuter. Har du ett skadat hår kan det vara värt att sova med kuren, och du kan med fördel använda dig av en duschmössa ifall du är rädd för att kladda ner dina sängkläder.

Kan man sova med Olaplex i håret?

Kamma gärna igenom håret så att hela hårstrået blir behandlat. 4- Låt verka min 10, men gärna längre. Sitter produkten i ett tag så ger den också bättre effekt. Du kan absolut sova med den!

Vilken Olaplex använder frisörer?

Olaplex no 1 innehåller 100% koncentrerade olaplex molekyler och används endast av professionella frisörer. Produkten används som en intensivbehandling men kan även blandas i färg, blekmedel och permanent för att nå en så skonsam behandling som möjligt.

Hur ofta ska man använda Olaplex No 3?

Du använder Olaplex No. 3 som en ”förinpackning”. Applicera en generös mängd i rent, fuktigt men handdukstorkat hår och låt verka i minst 10 minuter. Bör användas 1–2 ggr/vecka.

Hur ofta ska man använda Olaplex schampo?

ska användas i fuktigt hår (torka igenom med en handduk) Applicera från rot till topp, kamma gärna igenom och låt sedan verka i 10 min. Därefter tvättar du det som vanligt med schampo och balsam. Använd 1-2 ggr/vecka beroende på hur preparerat hår du har.

Hur ofta bör man göra Olaplex behandling?

Hur ofta kan man använda Olaplex? Det finns ingen gräns för hur ofta du bör använda Olaplex, men för att få ut det bästa av din behandling så bör du använda behandlingen 1-2 gånger i veckan.

Kan man sova med Olaplex 0?

Man kan se Olaplex No. 0 lite som en primer, precis som du har under din foundation för att den ska hålla bättre, eller under en ögonskugga för att den ska sitta hela natten. Samma sak är det med No. 0, den förbereder håret för kommande behandlingar.

Relaterade inlägg: